Beşiktaş Al Musrati: Hedefiniz büyükse harcamanız lazım!

Al Musrati: Hedefiniz büyükse harcamanız lazım!

16.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Al Musrati, Beşiktaş’a rekor bonservisle transfer olmasını değerlendirdi, "Şampiyonlar Ligi hedefiniz varsa paralar harcamanız lazım. Elbette iyi bir hocanızın olması da gerekiyor. Herkese Al Musrati’nin nasıl bir futbolcu olduğunu göstermek istiyorum" dedi.

Al Musrati: Hedefiniz büyükse harcamanız lazım

Kartal’ın 12 milyon euro rekor maliyetle kadrosuna kattığı Al Musrati antrenmandan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Transfer süreci ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunan Libyalı orta saha oyuncusu şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

- Ülkenin en büyük takımlarından birindeyim. Takımımla beraber en üst seviyede olmayı hedefliyorum. Özellikle önümüzdeki sene en üst seviyelerde kalmaya çalışacağız. Gelmeden önce hocamızla konuştum. Hedeflerimizden bahsetti. Ben de bu fikirleri beğendim. Sonra ailemle gelme kararı aldık.

- Braga’da Serdar Saatçı ile de görüştüm. O da her şeyi anlattı. Taraftarımızın ne kadar harika olduğunu söyledi. Burada herkese Al Musrati’nin nasıl bir futbolcu olduğunu göstermem gerekiyor. Portekiz’den bilenler vardır ama hedefim önümüzdeki sene şampiyonluk mücadelesi vermek ve Şampiyonlar Ligi’nde olmak.

- Rekor bonservisle transfer olmak tabii ki bir oyuncunun hoşuna gider ama iyi bir takım için paralar harcamamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi hedefiniz varsa paralar harcamanız lazım. Elbette iyi bir hocanızın olması da gerekiyor.

Haberin Devamı

- Beşiktaş’ı ailem gibi görüyorum. Burayı seçme sebebim de başarılı olmak. Kulüp tarihinin bir parçası olup, şampiyonluklar yaşamayı hedefliyorum. Portekiz’de 7 sezon oynadıktan sonra yeni bir kariyer istedim.

MASUAKU SAHADA

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında pazartesi günü Konyaspor’u konuk edecek Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör Fernando Santos yönetiminde 20 dakikalık bölümü basına açık gerçekleşen antrenmana ısınma koşusu ve pas çalışmasıyla başladı.

Oyuncuların daha sonra taktik çalışmalar üzerinde durduğu aktarıldı. Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen Masuaku uzun bir aradan sonra idmanda yer aldı. Sakatlıkları bulunan Salih, Ghezzal, Tayfur, Yakup Arda ve Mustafa Hekimoğlu’nun tedavilerine devam edildi. Kartal bugün 15.30’da Tüpraş Stadı’nda taraftarlara kapalı gerçekleştireceği antrenmanla Konyaspor mesaisine devam edecek.