Beşiktaş Al Nassr Talisca krizi! Kampa gelmedi, sözleşmede özel madde

Al Nassr Talisca krizi! Kampa gelmedi, sözleşmede özel madde

26.07.2022 - 20:33 | Son Güncellenme:

Al Nassr yeni sezon hazırlıklarına başladı, Fenerbahçe'den transfer ettiği Luiz Gustavo da kampa geldi. Anderson Talisca'nın ise İspanya'daki çalışmalara henüz katılmaması eleştiri konusu oldu. Yıldız ismin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı.

Al Nassr Talisca krizi Kampa gelmedi, sözleşmede özel madde

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca, takımı Al Nassr'ın kampına katılmadığı için eleştirilere maruz kaldı. Arap basınındaki haberlerde yıldız futbolcunun, Suudi ekibinin İspanya'daki sezon öncesi kampına zamanında katılmadığı için ortaya çıkan tepkiler bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı


ABOUBAKAR DA KAMPA KATILDI
Sosyal medyada Brezilyalı oyuncunun ülkesinde müzik faaliyetleri içerisinde bulunduğu, partilere katıldığına yönelik görüntüler dolaştığı belirtildi. Fenerbahçe'den bu takıma transfer olan Luiz Gustavo da Al Nassr'ın Marbella'daki kampına gitmişti. Vincent Aboubakar'ın da dün gelmesiyle ekibin tamamlandığı ifade edildi.

Al Nassr Talisca krizi Kampa gelmedi, sözleşmede özel madde


KONTRATTA '30 GÜN İZİN' MADDESİ
Ay sonuna kadar kampa katılacağı belirtilen Talisca'nın ise sözleşmesinde özel bir madde olduğu öne sürüldü. Buna göre Brezilyalı futbolcunun, lig bitiminden sonra 30 gün tatil yapma hakkı bulunuyor ve Suudi Arabistan'da da sezon 27 Haziran'da sona ermişti.

'BENİ BAŞKALARIYLA KARIŞTIRMAYIN'
Talisca ise eleştirilere twitter hesabından yanıt vererek 'Parti yaptığımı söyleyerek beni başka oyuncularla karıştırmayın. Burada olmamın sebepleri var. Kısa süre içinde takımımla olacağım' diye yazdı.

Haberin Devamı

PENALTI KAÇIRDI, KIRMIZI KART GÖRDÜ
Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca Al Nassr'ın Al Fateh ile karşılaştığı mücadelede penaltı kaçırmıştı. Yıldız oyuncu sonraki dakikalarda kırmızı kart görerek oyunda atıldı. VAR'ın müdahalesi ile topsuz alanda rakibine yaptığı hareketin ardından oyun dışı kalan Talisca'ya taraftarlar tepki göstermişti.

YILLIK 8 MİLYON EURO
Talisca’nın yılda 8 milyon Euro gelir elde ettiği ortaya çıkmıştı. Benfica, Talisca’yı Beşiktaş’ın adından 2 yıllığına Çin ekibi Guangzhou FC’ye kiralamış ve 2019’da da 19.2 milyon Euro’ya bonservisini vermişti. Guangzhou FC, futbolcuyu 2021’de 8 milyon Euro’ya Al Nassr’a sattı.

BEŞİKTAŞ İLE ŞAMPİYON OLDU
Spor Toto Süper Lig'e yabancı olmayan Talisca 2016-18 arasında kiralık olarak Beşiktaş’ta oynamıştı. Brezilyalı ilk sezonunda 32 maçta 16 gol, 6 asist üreterek, takımın lig şampiyonu olmasında başrolü üstlenmişti.