AlanyasporAlanyaspor, Eren Altıntaş'la 5 yıllık sözleşme imzaladı

Alanyaspor, Eren Altıntaş'la 5 yıllık sözleşme imzaladı

07.08.2023 - 19:27 | Son Güncellenme:

Eskişehirspor altyapısında yetişen Eren Altıntaş, Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'la anlaşma sağladı.

Alanyaspor, Eren Altıntaşla 5 yıllık sözleşme imzaladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor, Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Eskişehirspor'dan Eren Altıntaş'ı renklerine bağladı. Akdeniz ekibi, 19 yaşındaki orta saha ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Corendon Alanyaspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, orta saha oyuncusu Eren Altıntaş ile 5 yıllık sözleşme imzaladı" denildi.

Alanyaspor'un tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, "Transfer konusunda her zaman genç oyunculara yer veriyoruz. Onlardan biri de Eskişehirspor'dan Eren Altıntaş. Gelecek vaat eden bir futbolcu olduğunu düşünüyoruz. Kendi geleceği ve kulübümüz için elinden geleni yapacaktır. Aramıza hoş geldin" açıklamasını yaptı.

Akdeniz temsilcisinin yeni transferi Eren Altıntaş ise, "Buraya geldiğimden dolayı çok mutluyum. Gelecek hedeflerimi burada gerçekleştirmek istiyorum. Allah'ın izniyle kendimi gösterip, Türkiye'nin gururu olmak istiyorum. Burası benim için hayaldi ve gerçek oldu. Başarılı olmak için çok çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

19 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 50 bin euro.

Alanyaspor, Eren Altıntaşla 5 yıllık sözleşme imzaladı