Fenerbahçe Fenerbahçe, zorlu Alanyaspor deplasmanında! Alanyaspor-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, zorlu Alanyaspor deplasmanında! Alanyaspor-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

29.04.2021 - 17:11 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 38. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, Alanyaspor'a konuk olacak. Lider Beşiktaş ve Galatasaray'ın kayıpsız tamamladığı haftada hata yapmak istemeyen ve yoluna lideri takibini sürdürmek isteyen Sarı Laciverli takımda 5 eksik bulunuyor. Cezalı İrfan Can'ın yanı sıra, sakatlıkları devam eden Nazım, Altay, Perotti ve Sadık bu maçta forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, zorlu Alanyaspor deplasmanında Alanyaspor-Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda

Alanyaspor-Fenerbahçe maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Süper Lig^de haftanın en kritik müsabakalarından biri bu akşam Alanya'da oynanacak. 72 puanla maç eksiği ile 3. sırada yer alan Fenerbahçe bu akşam Alanyaspor deplasmanında 3 puan için sahaya çıkacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe lider Beşiktaş ve Galatasaray'ın 3 puanla tamamladığı haftada kayıp yaşamak istemiyor. Peki Alanyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

ALANYASPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Alanyaspor-Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Bahçeşir Okulları Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Yaşar Kemal Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Olguncan, Abdullah Bora Özkara yapacak. Mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Siopis, Berkan, Salih, Efecan Mustafa, Davidson

Fenerbahçe: Harun Tekin, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Attila Szalai, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş, Sosa, Pelkas, Mesut Özil, Valencia

10. RANDEVU

Fenerbahçe ile Alanyaspor, Süper Lig'de 10. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 9 maçtan 5'ini Fenerbahçe, 2'sini Alanyaspor kazandı, 2 müsabaka da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 17 golüne, Alanyaspor 10 golle yanıt verdi. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

Haberin Devamı