Alanyaspor Alanyaspor'da 3 imza birden! Resmen açıklandı

Alanyaspor'da 3 imza birden! Resmen açıklandı

03.07.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Richard Coelho, Carlos Eduardo ve Eduardo Bauermann'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Alanyasporda 3 imza birden Resmen açıklandı

Tesislerde yapılan imza töreninde konuşan Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Yeni bir sezona başlıyoruz. Geçen sezon oyuncularımızın birçoğu kiralıktı. Giden oyuncularımız da oldu. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Peş peşe transferlerimizi yapacağız. İlk transferimizi Santos’un kaptanı, Brezilya Serie A’dan Bauermann ile yapıyoruz. Kendisi takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Çok faydalı işler yapacağını umut ediyoruz” dedi.

"MUTLUYUM"

Eduardo Bauermann ise, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim için mutluyum. Çok motive olmuş durumdayım. Süper Lig’i biliyor ve takip ediyordum. Bu fırsatı yakaladığım için çok mutluyum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Alanyasporda 3 imza birden Resmen açıklandı

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Bugün yine Brezilya’dan, Palmeiras takımından sol kanat oyuncusu Carlos Eduardo ile sözleşme imzalıyoruz. Carlos da bizimle çok iyi işler yapacağına inandığım bir futbolcu. Özellikle takip ediyorduk. Hem Corendon Alanyaspor’umuz için, hem de Carlos için hayırlı olsun” dedi.

"BENİ SEVECEKLER"

Carlos Eduardo ise, “Sakin bir kafayla, öz güvenli bir şekilde çok çalışmak için geldim. Alanyaspor’da hedeflerimize ulaşmak istiyorum. Bunu da çok çalışarak başaracağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızın beni saha içinde görmelerini istiyorum. Çok agresif bir oyuncuyum. Beni çok seveceklerini ve onları çok mutlu edeceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Alanyasporda 3 imza birden Resmen açıklandı

Hasan Çavuşoğlu, “Bugün 3’üncü transferimiz yine Brezilya Serie A’dan, Ceara Sporting Club takımından Richard Coelho. Kulübümüze çok katkı sağlayacağını umuyoruz. Hayırlı olsun. Transferlerimizin devamı gelecek. Kamp döneminde ana kadroyu kurmak istiyoruz. Bu arada Vagner Love’a da çok teşekkür ediyorum. Brezilya’dan gelen futbolcularımıza kulübümüzle ilgili güzel sözler söylemiş. Bunu ayrıca belirterek kendisine teşekkür etmek istedim.” dedi. 

Haberin Devamı

Richard Candido Coelho ise, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kendime özgüvenim var. Böyle bir grupla çalışmak çok mutluluk verici. Takıma her anlamda katkı sağlayabileceğimi düşünüyorum. Böyle bir gurupla başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bu forma ile elimden gelen her şeyi yapacağım. Sahada takım arkadaşlarıma yardımcı olmak için her şeyimi vereceğimi bilmelerini istiyorum.” diye konuştu.

Alanyasporda 3 imza birden Resmen açıklandı

Yazarlar