Skorer Alanyasporlu taraftarlardan Fenerbahçe Asbaşkanı Özbağı’ya pankartlı gönderme

Alanyasporlu taraftarlardan Fenerbahçe Asbaşkanı Özbağı’ya pankartlı gönderme

25.09.2008 - 18:42 | Son Güncellenme:

FORTİS Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ni eleyerek gruplara kalan Alanyaspor’un taraftarları, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özbağı’na, Alanyaspor’a verdiği otobüs sözünü pankart açarak hatırlattı

Alanyasporlu taraftarlardan Fenerbahçe Asbaşkanı Özbağı’ya pankartlı gönderme

Nihat Özbağı, 23 Ocak’ta Fortis Türkiye Kupası grup müsabakasında Alanyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma öncesinde, Alanyaspor Kulübü’ne 5 yıl önce hediye ettiği otobüsün eskimesi üzerine yeni bir otobüs vereceği sözünü vermişti. Aradan 8 ay geçmesine rağmen Özbağı’nın verdiği yeni otobüs sözünü yerine getirmemesi üzerine turuncu yeşilli takım taraftarları hazırladıkları pankart ile Alanyaspor’un antrenmanını ziyaret etti. Taraftarlar, Gençlerbirliği’ni yenerek geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gruplara kalan futbolculara tatlı ikram etti. Taraftarlar, Kulüp Başkanı Selçuk Doğan’a da kendilerine yaşattıkları sevinç nedeniyle teşekkür ederek çiçek verdi.
Alanyasporlu taraftarlar daha sonra üzerinde sarı lacivert ve turuncu yeşil renklerde “Sayın Nihat Özbağ ağabeyimiz, otobüsümüzü istiyoruz” yazılı pankart açarak futbolcularla birlikte basın mensuplarına poz verdi.
Kulüp Başkanı Selçuk Doğan, Gençlerbirliği maçında takımının oyunu ile gurur duyduğunu söyledi. Doğan, “Maçta olduğu gibi galibiyetin ardından bugün de bizi yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyorum. Büyük takımları Alanya’ya getirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Fortis Türkiye Kupası’nda geçen sezon Fenerbahçe’yi ağırladıklarını ve bu maçta 10-3 yenildiklerini belirten Doğan, bu yıl Galatasaray ile aynı gruba düşmek istediğini sözlerine ekledi. Alanyasporlu futbolcular da gruplarda Fenerbahçe ile eşleşmek ve 10-3 biten karşılaşmanın rövanşını bu kez almak istediklerini söyledi.