Fenerbahçe ALEX KORKUTTU

ALEX KORKUTTU

14.10.2012 - 10:27 | Son Güncellenme:

Brezilyalı yıldızı ülkesine uğurlayan Fenerbahçeli taraftarların, yönetim ve teknik heyeti hedef alan protestoları endişe yarattı. Sarı-lacivertliler, tepkileri azaltmak için Kadıköy’deki cezanın biteceği Orduspor maçına kadar 3’te 3 yapmayı planlıyor

ALEX KORKUTTU

YUSUF KOBAL

Fenerbahçe ile yollarını ayırarak ülkesine geri dönen Alex de Souza arkasında soru işaretleri bıraktı.
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan önceki akşam kalabalık bir taraftar topluluğu ve gözyaşları arasında yolcu edilen Alex, Türkiye’den ayrılsa da, Fenerbahçe Yönetimi ile teknik kadrodaki tedirginlik son bulmadı. Sarı-lacivertliler, uğurlama töreninde yükselen öfkeli protesto sesleri ve milli maçtaki Alex tezahüratları nedeniyle endişeye kapıldı.

Haberin Devamı

Hafta sonu Bursaspor’a konuk olacak Fenerbahçe, 9. hafta Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak ve cezasını tamamlayacak. 10. hafta Akhisar deplasmanına giden sarı-lacivertliler, 11. haftada oynayacağı Ordu maçında bu sezon ilk kez ligde taraftarıyla buluşacak. Orduspor maçına kadar Alex tartışmalarını bitirmek isteyen Fenerbahçe Yönetimi ve teknik heyet, sonuçların başarısız olması halinde taraftarların protestosundan çekiniyor. Alex tartışmasının odağındaki Teknik Direktör Aykut Kocaman da, Ordu maçına kadar oynayacakları üç karşılaşmada üç galibiyet hesapları yapıyor.

Kocaman tedbir alacak

Beşiktaş derbisinde Alex’le ilgili pankart ve posterlere izin vermeyen sarı-lacivertliler sıradaki maçlarda bu yasağı uygulamaya devam edecek. Brezilyalı yıldızın gönderilmesini protesto eden hiçbir girişime izin verilmeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu arada teknik patron Aykut Kocaman’ın, Bursaspor maçı öncesinde sarı-lacivertli futbolcuların motivasyonunu sağlamak için toplantılar düzenleyeceği ifade edildi.

Yazarlar