Skorer Alex: Melo benim arkadaşım değil

Alex: Melo benim arkadaşım değil

10.04.2012 - 10:23 | Son Güncellenme:

Alex, Cruzeiro'da 2 yıl birlikte forma giydiği vatandaşı Melo için, "O benim arkadaşım değil" dedi.

Alex: Melo benim arkadaşım değil

Brezilya'nın Cruzeiro ekibinde Galatasaray'ın hırçın futbolcusu Melo ile birlikte daha önce 2 yıl top koşturan Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Alex de Souza, vatandaşı için olumlu referans vermedi. Twitter üzerinden gelen soruları cevaplayan Sarı-Lacivertli futbolcu, hafta içinde takım arkadaşı Albert Riera'yı hastanelik eden Felipe Melo'yla dost olmadığını söyledi.Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Galatasaray'da forma giyen vatandaşı Felipe Melo hakkında imalı konuştu. Takım arkadaşı Albert Riera'yı döverek hastanelik eden Melo ile iki yıl Cruzeiro'da birlikte oynadığını belirten Alex, buna karşılık Breziyalı futbolcunun arkadaşı olmadığını ifade etti. Twitter'da Sarı-Lacivertli bir taraftarın, 'Felipe Melo ile arkadaşlığınız nasıl kaptan? Bunu çok merak ediyorum. İyi mi?' şeklindeki sorusunu cevaplayan tecrübeli oyuncu, "Cruzeiro'da iki sene oynadım. Fakat benim arkadaşım değil." sözlerini kullandı. Hatılanacağı gibi sambacının, bu sezon Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde Felipe Melo ile yan yana gelmemeye çalışması dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Alex de Souza, 8 yıldır görev yaptığı Sarı-Lacivertlilerde 'Çalıştığın en iyi ve en kötü teknik direktörler kimdi?' sorusuna ise cevap vermek istemedi. 34 yaşındaki futbolcu, Aykut Kocaman için de yorumda bulunmazken şu ana kadarki futbol hayatında çalıştığı en iyi teknik adamın da Vanderlei Luxemburgo olduğunu vurguladı. Alex, 'Kaptan, Sivasspor'dan Erman Kılıç'ı alsak sen de onu yetiştirsen, yerini tutar mı?' diye yazan taraftara, "O iyi oyuncu!" karşılığını verdi. Aykut Kocaman'ın 3 maç yedek beklettiği Emre Belözoğlu'nu da öven yetenekli futbolcu, "Ben onu çok beğeniyorum. O çok iyi oyuncu." değerlendirmesinde bulundu.

OĞLUM FELİPE'NİN G.SARAY'I TUTMASI İMKÂNSIZ

Medical Pakk Antalyaspor karşılaşmasının ardından iki kızının yanı sıra 20 aylık oğlu Felipe de Souza'yı da Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çimlerine bırakan Alex, tribünlerin yoğun desteğiyle karşılaştı. Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı mücadelenin ardından taraftarlar Felipe'nin ne zaman Fenerbahçe forması giyeceğini merak etti. Minik de Souza'nın ' Yüzde 100 Fenerli' olduğunu kaydeden Alex, 14 sene sonrasına gün verdi. Deneyimli oyuncu, 'Felipe takım değiştirmek isteyip Galatasaray'ı tutmak isterse ne olur?' yönündeki soruyu da "Bu imkânsız." diyerek soruyu geçiştirdi.

(Zaman)