Fenerbahçe Alex ocakta vedaya hazırlanıyor

Alex ocakta vedaya hazırlanıyor

28.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Palmeiras, Cruzeiro ve Coritiba’nın yönetim kuruluyla direkt temas halindeyim. Aklım ikiye bölünmüş durumda. Kararım 2-3 aya netleşir. Bu belki de benim son kontratım olacak.”

Alex ocakta vedaya hazırlanıyor

KAPTAN Alex de Souza, 8 yıldır başarıyla formasını terlettiği F.Bahçe’ye devre arasında veda etmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman’la yaşadığı gerginlik nedeniyle sarı-lacivertlilerle yol ayrımına gelen Sambacı, ülkesinde katıldığı bir radyo programında yine gündeme bomba gibi düşecek ifadeler kullandı. Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden Brezilya’dan teklifler aldığını yalanlayan ‘10 numara’ bu kez o ifadeleri yalanlar nitelikte konuştu.

Haberin Devamı

2 hafta önce açılan heykeli hakkında da ilginç sözler sarfeden kaptan, ESPN TV’nin radyosu Radio Estadao’ya şu açıklamaları yaptı: “Aklım ikiye bölünmüş durumda. Şu anda Palmeiras, Cruzeiro ve Coritiba’nın teknik komitesi ve yönetim kurulu üyeleriyle direkt temas halindeyim. Basit teklifler var. İnsanlar da bana kararımı soruyor. Luxemburgo gibi (Flamengo teknik direktörü)...

KARARIM 2 ya da 3 ay içinde netleşecek. Bu benim belki de son kontratım olacak. Geleceğimi belirleyecek olan şeyler, saha içinden çok saha dışında gelişecek olaylar. Bir karım ve üç çocuğum var. Ben bunları kafamın içinde kurguladığımda geri kalanlar yüzde 100 geri plana atılıyor. 10 numara onurlandırıldı. Kulübün hemen yakınında açılan bir heykel ile. Dürüst olmak gerekirse bunun ne anlama geldiğini uzun süre anlamadım. Ben sadece işimi yaptım ve kulübün renklerine ve kontratımda yaptığım anlaşmaya uygun davrandım.”

Haberin Devamı

TWITTER’DA DOĞRULADI

AÇIK şekilde ‘Ülkeme dönebilirim’ mesajı veren tecrübeli futbolcu, dün de Twitter’dan bu gelişmeleri doğrulayan sözler sarfetti. Taraftarlarla yaptığı soru-cevap şeklindeki sohbette bir hayranının “Kaptan Brezilya’dan 3 takımla görüştüğün doğru mu?” sorusuna “Evet” diyerek ocakta takımdan ayrılacağının ilk sinyallerini verdi.

Yazarlar