Fenerbahçe Alex’ten Fenerbahçe yorumu ‘Küme düşmez’

Alex’ten Fenerbahçe yorumu ‘Küme düşmez’

03.02.2019 - 14:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin efsanesi Alex de Souza, sarı-lacivertlilerin bu sezon ligdeki hayal kırıklığını Brezilya’da değerlendirdi, “Bence ligi orta sıralarda bitirirler. Küme düşeceklerini düşünmüyorum” dedi.

Alex’ten Fenerbahçe yorumu ‘Küme düşmez’

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Ligde kötü bir dönemden geçen ancak son 2 maçtır kazanan Fenerbahçe’yi eski efsanelerinden Alex de Souza değerlendirdi.

Brezilya’da konuşan Alex, Fenerbahçe’nin bu sezon içerisinde bulunduğu durumu yorumladı. Ali Koç’un başkanlık dönemiyle ilgili de konuşan eski yıldız, “Fenerbahçe’nin yeni yönetimi ve başkanı, ilk iş olarak hesapları kontrol etti. Durumlara baktı. Daha sonra Fenerbahçe transferde daha çok kiralık oyunculara yöneldi. Aslında yeni başkanın hedefi genç yıldızları takıma kazandırmak. Ancak Philip Cocu ile kötü bir başlangıç oldu ve değişim yaşanmak zorunda kaldı. Bu hedef tutmadı” dedi.

Fenerbahçe’nin ligde nasıl bir durumda olduğunu da anlatan Alex, “Esas itibariyle Fenerbahçe’de ana felsefe değişiyor. Her şeyin daha kötü olacağını düşünmüyorlardı, bunu beklemiyorlardı. Şu an Fenerbahçe ligde direkt rakiplerinden biri olan Göztepe’yi yendi ve 11. Sıraya kadar geldi. Bence ligi orta sıralarda bitirirler. Bu sonuç muhtemelen lig tarihindeki en kötü basamaklardan biri olur ama ben Fenerbahçe’nin küme düşeceğini düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Alex de Souza son olarak Ersun Yanal’ın gelişini de aktarıp, “Aralık ayında Ersun Yanal göreve geldi. Ersun Yanal’ın göreve gelme amacı gelecek sezonu düşünmekti” yorumunda bulundu.

Yazarlar