İspanya La Liga Alexander Sörloth'a büyük övgü: Resital verdi

Alexander Sörloth'a büyük övgü: Resital verdi

20.09.2021 - 18:59 | Son Güncellenme:

Uzun süre Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer aldıktan sonra Real Sociedad'a kiralanan Alexander Sörloth, Sevilla maçındaki futboluyla alkışlandı.

Alexander Sörlotha büyük övgü: Resital verdi

Trabzonspor'un eski futbolcusu Alexander Sörloth, İspanya Ligi'nde adından övgüyle söz ettiriyor. Leipzig tarafından Real Sociedad'a kiralanan golcü futbolcu, Sevilla maçındaki performansıyla beğeni topladı.

Haberin Devamı

Çıkarken ayakta alkışlandı
Bu sezon Real Sociedad ile ilk kez bir maça 11'de başlayan Sörloth, skor tabelasını değiştiremese de golsüz biten karşılaşmada etkili oyunuyla dikkat çekti. 74. dakikada yerini German Valera Karabinaite'ye bırakan Norveçli yıldız, Anoeta Stadı'nda ayakta alkışlandı.

Hocası Alguacil, Sörloth'u yere göğe koyamadı
Maç sonunda açklama yapan Real Sociedad Teknik Direktörü Imanol Alguacil'in sözleri dikkat çekti. Alguacil, "Sörloth bir resital verdi. Harika bir maç çıkardı. Sadece uzun süredir 90 dakika oynamadığı için fiziksel olarak biraz eksik kalıyor. Son bölümde onu değiştirmem gerekti" dedi.

Bundesliga'dan sonra La Liga iyi geldi
2019-20 sezonunda Süper Lig gol kralı olan Alexander Sörloth, bu başarısının ardından gittiği Bundesliga'da bekleneni verememişti. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe kendisini kadrosuna katmak istemiş, ancak oyuncunun Türkiye'ye dönmek istememesi ile sonuç alamamıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar