Antalyaspor Alfons Francıscus Groenendijk: Zorluk derecesi yüksek maçtı

Alfons Francıscus Groenendijk: Zorluk derecesi yüksek maçtı

11.12.2021 - 22:39 | Son Güncellenme:

FT Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Francıscus Groenendijk, zorluk derecesi yüksek bir maçı iyi oynayarak kazandıklarını kaydetti.

Alfons Francıscus Groenendijk: Zorluk derecesi yüksek maçtı

Süper Lig’in 16. haftasında FT Antalyaspor sahasında ağırladığı lider Trabzonspor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Groenendıjk, çok güzel bir geceyi zaferle kapattıklarını söyledi.

Ligin liderini hakkederek yendiklerini dile getiren Groenendijk, ”Kendi oyunumuzu oynayarak kazandık, birçok gol fırsatı yakaladık. Hepsini gole çeviremesek de bunları yakalamak önemliydi. Zorlu bir rakibe karşı oynadığımızı biliyorduk. Rakibin çok kaliteli ayakları vardı. Oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar. Hiçbir maçı kazanmak kolay değil. Ama bu derece zorluk seviyesi yüksek maçı kazanmak önemliydi. Geçen haftaki kötü oyununun rövanşını aldık. Oyunumuz arasında çok fark var. Nasıl oynayacağımızı göstererek kazandık. Kayseri deplasmanında kötü oynadık. Kendi hatamızı cezalandırıp, bugün iyi oynayarak kazandık” diye konuştu.

Haberin Devamı