Beşiktaş Ali Ece çıldırdı, Burak Yılmaz'a tepki: Sen bunu konuşacak son kişisin!

Ali Ece çıldırdı, Burak Yılmaz'a tepki: Sen bunu konuşacak son kişisin!

06.11.2023 - 11:39 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Antalyaspor yenilgisinin ardından Burak Yılmaz, Bailly'nin Tayfur Bingöl'ün yakasına yapıştığını, bu nedenle Fildişi Sahilli stoperi oyundan aldığını açıkladı. Yorumcu ve spor yazarı Ali Ece, Burak Yılmaz'a ateş püskürdü.

Ali Ece çıldırdı, Burak Yılmaza tepki: Sen bunu konuşacak son kişisin

Beşiktaş Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'a 3-2 yenilerek şampiyon yarışına şimdiden havlu attı. Şenol Güneş'in ayrılışının ardından kongreye kadar teknik direktörlük koltuğu emanet edilen Burak Yılmaz'ın maç sonu açıklamaları haftaya damga vurdu. Burak Yılmaz, ilk yarıda kritik müdahalelerle savunmayı ayakta tutan Eric Bailly'i oyundan aldı. Bu kararının nedeni olarak da Fildişi Sahilli stoperin soyunma odasında Tayfur Bingöl'ün yakasına yapışması olarak gösterdi.

Haberin Devamı

'YAKIŞIKSIZ BİR HAREKET YAPTI'

37 yaşındaki teknik adam, "Bizim ülkemize gelip, bizim oyuncularımıza saygısızlık, terbiyesizlik yapılmasını kabul etmeyeceğim. Beni tanıyorsunuz. Sonu ne olursa olsun. Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım. Sakatlık durumu yok. Yakışıksız bir hareketten dolayı oyundan aldım" ifadelerini kullandı. Siyah-beyazlı takım ikinci yarının ilk 12 dakikalık bölümünde kalesinde tam 3 gol görüp karşılaşmayı kaybetti.

Ali Ece çıldırdı, Burak Yılmaza tepki: Sen bunu konuşacak son kişisin

Ali Ece, Vole yayınında Burak Yılmaz'ın açıklamalarına ve Bailly kararına büyük tepki gösterdi. İşte Ali Ece'nin açıklamaları:

'BURASI KİMSENİN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİL'

"Bunları yemezler, bunlar polülist... Bunları geçelim. Eski kötü defterleri açmayalım. Başka takımlara gidip, oraya gidince imza atınca, orayı çok seviyorum... Geçeceksin orayı. Teknik direktörlük yapacaksan yap, yapmayacaksan git. Kusura bakma. Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Bunu dahi idare edemiyorsun. Teknik direktörlük bunları idare etmek için var!

Haberin Devamı

Ali Ece çıldırdı, Burak Yılmaza tepki: Sen bunu konuşacak son kişisin

'NELER YAPTIN SEN MİLLİ TAKIM'DA'

Sen hiç kavga etmedin mi hayatında? Yemeyelim birbirimizi Burak bey. Neler yaptın sen Milli Takım'da, başka takımlarda. Yemeyelim bunları. Yapma o zaman. Bizim ülkemize gelip bizim oyuncumuza saygısızlık yapanı affetmem. Sokakta da yapsana bunu? Yapmıyorlar mı sokakta? Kralını yapıyorlar. Oynatacaksın. Bailly sahanın en iyisiydi. Maçtan sonra biletini kesersin. Tahammül edilemeyecek bir şey ise. Beşiktaş forması diyorsun, değerini sen düşürüyorsun.

MELO-RIERA ÖRNEĞİ
Tayfur gayet düzgün çocuk. Riera- Melo olayı gibi. Melo sertlik yaptı. Riera ağzını açtı mı? Yanlışı Melo yapmıştı. Tayfur da oynar. Yenilen gollere bak sen. Bu teknik direktörlük mü? Buna mı hazırlandın sen? Lütfen, lütfen, lütfen. Bu konularda insanlara dert edinecek son insan sensin kardeşim! Patlamamak elde değil ya! Biz zeka özürlü müyüz? Sen mi zekisin? Otobüs şoförü ile kavga eden adamsın sen. Otobüs şoförüne gidip 'Amcam, babam yaşındasın' diyen birisin. Sen mi uyarıyorsun? Beşiktaş'ın bugün 3 gol yemesinin baş mimarısın. Şunu bile idare edemiyorsun.

Haberin Devamı

Ali Ece çıldırdı, Burak Yılmaza tepki: Sen bunu konuşacak son kişisin

'ŞENOL GÜNEŞ OLMASA GERİ DÖNEMEZSİN'
İnsanları aptal yerine koyuyor. Yapma o zaman Beşiktaş'ta teknik direktörlük. Zannedersin Metin Tekin, Feyyaz Uçar. Feyyaz Uçar, 10 defa Fenerbahçe'den teklif aldı. Metin Tekin'e 10 kere geldi Fenerbahçe. Abdülkerim abi anlatır. Teknik direktörlük yapacaksan yap. Beşiktaş formasını savunmak sana kalmadı beyim. Sana kalmadı. Şenol Güneş olmasa geri dönemezdin. Şenol Güneş devreye girdi. Taraftarla arası bozuldu. Sen konuşmayacaksın. Beşiktaş'ın birliğini bütünlüğünü sana kalmamış. Sorumsuz! Sorumsuz kere sorumsuz! Senden mi öğreneceğiz Beşiktaş formasını? Adama bak ya. Sen sebep oldun. Ben buna para ödemem. Yeteri kadar para ödendi zaten."