Fenerbahçe Ali Koç'tan şok karar! Fenerbahçe otobüsle dönüyor...

Ali Koç'tan şok karar! Fenerbahçe otobüsle dönüyor...

09.12.2018 - 21:52 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Akhisarspor deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyetin cezası olarak futbolcular ve teknik heyete kafilenin Manisa'dan İstanbul'a otobüsle döneceğini bildirdi.

Ali Koçtan şok karar Fenerbahçe otobüsle dönüyor...

SKORER - SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Akhisarspor mağlubiyetinin ardından sürpriz bir karar aldı. Spor Toto Akhisar Stadı'nda Akhisarspor'a 3-0 mağlup olan sarı-lacivertli takım, İstanbul'a otobüsle dönüyor.

3-0'lık mağlubiyetin hemen ardından sarı-lacivertli futbolcuların soyunma odasına giden Ali Koç, yaklaşık yarım saat futbolcular ve teknik heyetle görüştü.

Ali Koç'un soyunma odasında yaptığı konuşma sonunda futbolculara, İstanbul'a uçak yerine otobüsle döneceklerini bildirdiği öğrenildi.

Comolli de otobüste, izinler iptal

Bu arada Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin de otobüste olduğu kaydedildi. Ali Koç ayrıca, futbol takımının yarınki izinlerini de iptal etti.

Geçtiğimiz sezon THY Avrupa Ligi play-off serisinde Fenerbahçe'ye yenilen Panathinaikos'ta kulüp sahibi Dimitris Giannakopoulos da takımına İstanbul'dan Atina'ya otobüsle dönme cezası vermiş ancak bazı basketbolcular bu durumu reddederek uçağa binmişti.

Haberin Devamı

Takım otobüsünde yok yok

Öte yandan İHA'nın haberine göre, İstanbul'a otobüsle dönen sarı-lacivertlilerin takım otobüsünde yok yok. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Fenerbahçe'ye yeni otobüsünü teslim eden Gürsel Turizm, futbolcuların rahatı için her şeyi düşündü.

Uzun yolun en konforlu aracı olmasıyla dikkat çeken takım otobüsünde ses sisteminden sinema sistemine, özel tuvaletlerden, güvenlik duvarına kadar her şey mevcut.

Manisa'dan İstanbul'a gelecek olan futbolcular, konforlu bir karayolu seyahati gerçekleştirmiş olacak. Özellikle futbolcuların yolda yorulmamaları için özel tasarlanan koltuk araları, uçaklardan daha konforlu olmasıyla da dikkat çekiyor.

Ali Koçtan şok karar Fenerbahçe otobüsle dönüyor...

Yazarlar