Magazin Almanya'da Nagelsmann'dan skandal ilişki! Görevden alındı

Almanya'da Nagelsmann'dan skandal ilişki! Görevden alındı

30.06.2022 - 18:46 | Son Güncellenme:

Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann bu kez futbol dışında yaşadığı ilişkiyle gündeme geldi. Alman teknik adamın tatilde basına sızan fotoğrafları sonrası gizli aşkı görevden alındı. İşte detaylar...

Almanyada Nagelsmanndan skandal ilişki Görevden alındı

Bundesliga devi Bayern Münih'te olağanüstü bir durum yaşandı. Tecrübeli teknik adam Julian Nagelsmann'ın Bild muhabiri Lena Wurzenberger ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Bild bir açıklama yaptı ve Lena Wurzenberger'i görevden aldı.

Haberin Devamı

EŞİNDEN KISA SÜRE ÖNCE BOŞANDI

Julian Nagelsmann, kısa bir süre önce esi Verana ile olan birlikteliğini sona erdi. Tecrübeli teknik direktörün gizli aşkı Almanya'da krize yol açtı.

Almanyada Nagelsmanndan skandal ilişki Görevden alındı

İBİZA TATİLİNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Bayern Münih'in çalıştırıcısı ile Bild gazetesinde Bayern Münih ve Werder Bremen muhabirliği yapan Lena Wurzenberger'in Ibiza'da birlikte görüntülenmesi, gizli aşkı su yüzüne çıkardı.

BİLD GÖREVDEN ALDI

Almanya'nın Bild gazetesi, Bayern Münih ve Werder Bremen muhabirliği yapan Lena Wurzenberger'in görevinden alındığını açıkladı. Gazetede alınan kararın sesbebi ise şu şekilde açıklandı: "Bayern Münih teknik direktörü Julian Nagelsmann ile Bayern Münih'i takip eden gazeteci Lena Wurzenberger'in ilişkisinden bugün haberdar olduk. Çıkar çatışmasının önüne geçmek adına Wurzenberger Bayern Münih muhabirliği görevinden alınmıştır"

Haberin Devamı

Almanyada Nagelsmanndan skandal ilişki Görevden alındı

BİLİNMESİNİ İSTEMİYORDU

Alman basınında yer alan haberlere göre Bayern Münih Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Lena Wurzenberger ile aralarındaki ilişkinin bilinmesini istemiyordu. Bunun nedeni olarak ise Nagelsmann, Wurzenberger'in Bayern Münihli futbolcularla olan samimiyetini örnek gösteriyordu.

Mané: Sadece hayalimin peşinden gittim