Galatasaray Almanya'dan İlkay Gündoğan için Galatasaray iddiası! Menajeri de duyurdu

Almanya'dan İlkay Gündoğan için Galatasaray iddiası! Menajeri de duyurdu

17.11.2023 - 14:00 | Son Güncellenme:

Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan'ın Ocak ayında Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi. Alman basını Galatasaray iddialarını yalanladı.

Almanyadan İlkay Gündoğan için Galatasaray iddiası Menajeri de duyurdu

Sezon başında Manchester City ile sözleşmesi sona erdikten sonra Barcelona'ya imza atan İlkay Gündoğan'ın Ocak ayında Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yer alan habere göre sarı kırmızılılar, yerli statüsünde olması nedeniyle rotasını Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan'a çevirmiş durumda...

Habere göre Almanya'daki Bayern Münih maçı öncesi İlkay ve menajeriyle görüşen yönetim olumlu geri dönüş aldı. Sarı kırmızılıların önümüzdeki günlerde İspanyol ekibiyle de temasa geçmesi bekleniyor. 33 yaşındaki futbolcunun, Barcelona ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kariyerinde Borussia Dortmund ve Manchester City'de de forma giyen İlkay Gündoğan, sezon başında Katalan temsilcisine katılmıştı.

Almanyadan İlkay Gündoğan için Galatasaray iddiası Menajeri de duyurdu

ALMANYA'DAN İLKAY İDDİASI: GÖRÜŞME OLMADI

Galatasaray'ın İlkay Gündoğan için girişimlere başladığı iddiaları sonrası Alman basını iki taraf arasında herhangi bir görüşme olmadığını okuyucularına duyurdu.

Haberin Devamı

Ran Sport'ta yer alan habere göre İlkay Gündoğan, Galatasaray'ın gündeminde değil ve iki taraf arasında görüşme gerçekleşmedi. 

Haberde İlkay Gündoğan'ın menajeri olan İlhan Gündoğan'ın da haberleri yalanladığı bilgisine yer verildi. İlhan Gündoğan, Mundo Deportivo'ya "Ne ben ne de İlkay bu haberlerin nasıl ortaya çıktığını anlayamıyoruz. İlkay Barcelona'da çok mutlu ve orada başarmak istediklerine ve hedeflerine odaklanmış durumda." açıklamasında bulundu.

Almanyadan İlkay Gündoğan için Galatasaray iddiası Menajeri de duyurdu

İLHAN GÜNDOĞAN: GALATASARAY İLE GÖRÜŞMEDİK

Haberin detayında İlhan Gündoğan'ın açıklamalarına yer verildi. İlkay'ın menajerinin "Bugünlerde İlkay hakkında basında çıkan haberler doğru değil. Bayern Münih maçından önce Galatasaray'dan kimseyle İlkay hakkında konuşmak için bir araya gelmedim. Bu konuda herhangi bir gelişme, toplantı ya da dikkatimizi çeken herhangi bir şey olmadı." şeklindeki açıklamaları detay olarak verildi.

Haberin ayrıntısında İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile 2025 yazına kadar sözleşmesinin bulunduğu ve sözleşmesinde 400 milyon euroluk serbest kalma bedelinin olduğu hatırlatıldı.

BILD: İLKAY SERBEST KALIRSA GALATASARAY HAMLE YAPABİLİR

Almanya'nın saygın spor portalı Bild, İlkay Gündoğan'ın Galatasaray için mega bir hamle olabileceği vurgularken 400 milyon euroluk serbest kalma bedelinin transferi imkansız kıldığını belirtti.

Haberin Devamı

Haberde Galatasaray'ın sadece İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile sözleşmesi sona erdikten sonra bir hamle yapabileceği vurgulandı. Ayrıca Barcelona'nın İlkay için sezon başında oldukça fazla istekli olduğunu ve Alman oyuncunun Katalan kulübü ile neredeyse her maçta forma giydiği hatırlatıldı.

Almanyadan İlkay Gündoğan için Galatasaray iddiası Menajeri de duyurdu