Süper Lig Alper Potuk sürprizi! Transfer için aradaki fark 4 milyon TL

Alper Potuk sürprizi! Transfer için aradaki fark 4 milyon TL

23.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in yeni ekibi Çaykur Rizespor'la olan sözleşmesi sona eren Alper Potuk'la ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Tecrübeli futbolcunun muhtemel yeni adresi netlik kazandı.

Alper Potuk sürprizi Transfer için aradaki fark 4 milyon TL

Çaykur Rizespor'la sözleşmesi biten ve henüz herhangi bir takıma imza atmayan Alper Potuk'a sürpriz bir talip çıktı. 32 yaşındaki orta sahaya Süper Lig'in bir diğer yeni ekibinin ilgi duyduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

Alper Potuk'la ilgilenen kırmızı-beyazlıların, tecrübeli futbolcuya teklifini sunduğu ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Tecrübeli oyuncunun transfer teklifine sıcak baktığı vurgulandı.

Alper Potuk sürprizi Transfer için aradaki fark 4 milyon TL

8 GOLE KATKI SAĞLADI

Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'da Alper Potuk'un performansı dikkat çekti. 32 yaşındaki orta saha, Karadeniz temsilcisinde geride kalan sezonda 31 resmi maça çıktı. Başarılı oyuncu bu müsabakalarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Alper Potuk takım arkadaşlarına da 7 gol pası verdi.

TEK BONSERVİS F.BAHÇE'DEN

Eskişehirspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Alper Potuk, 2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Galatasaray'ın da ilgilendiği başarılı futbolcu için sarı-lacivertliler, 7 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödemişti. Alper Potuk daha sonra Ankaragücü'nde de forma giydi. 32 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 200 bin euro.

Haberin Devamı

Alper Potuk sürprizi Transfer için aradaki fark 4 milyon TL

PENDİKSPOR'DAN ALPER POTUK'A KANCA

Ajansspor'un haberine göre; Rizespor'la yeni sözleşme imzalamayan Alper Potuk, Pendikspor'un transfer listesine dahil oldu. Osman Özköylü'nün raporu doğrultusunda orta saha kurgusuna takviye yapmak isteyen İstanbul ekibinin, Süper Lig'in eski yıldızını radarına aldığı kaydedildi. Pendikspor kurmaylarının Alper Potuk'la iletişime geçtiği belirtildi.

Pendikspor'un Alper Potuk'a resmi transfer teklifinde bulunduğu aktarıldı. 32 yaşındaki orta sahanın Pendikspor'un projesine ve teklifine sıcak baktığı kaydedildi. İki taraf arasındaki pazarlıkların devam ettiği ifade edildi. Alper Potuk ile Pendikspor arasındaki farkın 4 milyon TL olduğu aktarıldı.

Yazarlar