NBA Alperen Şengün ucuz atlattı! İşte parkelere dönüş tarihi

Alperen Şengün ucuz atlattı! İşte parkelere dönüş tarihi

13.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sacramento Kings deplasmanında sahayı tekerlekli sandalye ile terk eden Alperen Şengün’ün büyük bir sakatlığın kıyısından döndüğü, normal sezon bitimine doğru parkelere dönebileceği ortaya çıktı.

Alperen Şengün ucuz atlattı İşte parkelere dönüş tarihi

Houston Rockets’ın Sacramento Kings’e konuk olduğu karşılaşmada sakatlanan Alperen Şengün’den iyi haber geldi. Blok yapmak isterken yere ters basan genç basketbolcu sahayı tekerlekli sandalye ile terk ederek herkesi korkutmuştu.

Haberin Devamı

BÜYÜK SAKATLIĞIN KIYISINDAN DÖNDÜ

ESPN’in haberine göre MR’ı çekilen milli basketbolcuda bağ yırtılması ya da kırık çıkmadı, ayak bileği burkulması ve dizinde morarma teşhisi konuldu. Sahalardan uzun süre uzak kalmasına neden olabilecek çok daha büyük bir sakatlığın kıyısından döndüğü belirtilen oyuncunun tedavi sürecinin iyi geçmesi durumunda nisan ayında normal sezon sonuna doğru parkelere dönebileceği ifade edildi.

Ancak takımının önemli silahlarından biri haline gelen pivotun normal sezonun tamamını kaçırması durumunda, şu anda Batı Konferansı’ndaki pozisyonu göz önünde bulundurulduğunda Rockets’ın Play-In pozisyonu için rekabetinde önemli eksiklik doğuracağına dikkat çekildi.

Houston Rockets Başantrenörü Ime Udoka sakatlıkla ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Udoka “Bunu görmek hiç hoşumuza gitmedi. Alperen savunmaya koşarken rakibini durdurmak için bir hamle yaptı. Bence deplasmandaki en iyi galibiyetlerimizden biri. Onun çok büyük bir payı vardı” açıklamasını yaptı.

Yazarlar