NBA Alperen Şengün'lü NBA All-Star heyecanı TV+'ta

Alperen Şengün'lü NBA All-Star heyecanı TV+'ta

03.02.2022 - 14:33 | Son Güncellenme:

Sporda en iyilerin buluşma noktası TV+’ta spor şöleni hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın en önemli spor organizasyonları NBA ve NFL’in yanı sıra Avrupa’nın en değerli futbol ligi İngiltere Premier League’in ve İtalya Serie A’nın heyecanı da TV+’ta sporseverlerle buluşuyor.

Alperen Şengünlü NBA All-Star heyecanı TV+ta

Sporseverler, Şubat ayında TV+’ta basketbol şölenine doyacak. Dünyanın en önemli basketbol liglerinden biri olan NBA’de All-Star heyecanı TV+’ta yaşanacak. 18-20 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek NBA All-Star hafta sonunda milli basketbolcu Alperen Şengün de forma giyecek. Başarılı oyuncu, Rising Star mücadelesinde yer alırken hem bu maçın hem de tüm All-Star hafta sonunun heyecanı TV+’ta yaşanacak.

Haberin Devamı

Super Bowl da TV+’ta

TV+’ta Şubat ayının bir diğer önemli spor organizasyonu da NFL’de şampiyonu belirleyecek olan Super Bowl mücadelesi olacak. 13 Şubat’ta Kaliforniya’daki SoFi Stadyumu’nda Los Angeles Rams ile Cincinnati Bengals, sezonu şampiyon tamamlamak için karşı karşıya gelecek. Rams’in ikinci, Bengals’in ise ilk şampiyonluğunu aradığı mücadele TV+’tan yayınlanacak.

Serie A’da ezeli rakipler TV+’ta sahne alacak

Şubat ayı boyunca İngiltere Premier League’de tüm maçlar, TV+ ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. İtalya Serie A’da ise Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Inter, milli futbolcunun eski takımı Milan’la kozlarını TV+ ekranlarında paylaşacak. Milano derbisi, 5 Şubat’ta TV+’tan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

TV+ Şubat Ajandası

NBA

18-20 Şubat| All-Star Hafta Sonu

NFL

13 Şubat | Super Bowl

İtalya Serie A

5 Şubat | Inter-Milan

Yazarlar