Fenerbahçe Altay Bayındır transferi için geliyorlar! Fenerbahçe imzalamayınca devreye girdiler

Altay Bayındır transferi için geliyorlar! Fenerbahçe imzalamayınca devreye girdiler

27.12.2022 - 09:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de sözleşmesinin son senesini yaşayan Altay Bayındır'ın talipleri artıyor. Sarı-lacivertlilerin sözleşme uzatmadığı Altay Bayındır'ın menajeriyle temasa geçildi.

Altay Bayındır transferi için geliyorlar Fenerbahçe imzalamayınca devreye girdiler

Fenerbahçe'nin sözleşmesini henüz yenilemediği Altay Bayındır, 1 Ocak'tan sonra istediği kulüple görüşebilecek. Milli kalecinin talipleri artarken menajeriyle temasa geçildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE SOMUT ADIM ATMADI

Altay, 2019-20 sezonundan beri Fenerbahçe kalesini koruyor. Başkan Ali Koç’un uzun yıllar Fenerbahçe kalesinde kaptan olarak görmek istediği Altay Bayındır ile görüşmeler devam ediyor. Ancak henüz somut bir anlaşma bulunmuyor, görüşmeler devam ediyor. Öte yandan Altay'ın yeni sözleşmeye imza atması halinde Avrupa’ya çıkış maddesi koydurması bekleniyor.

Zajc konusunda da Sloven yıldız kalmak istese de, bir yandan Avrupa’dan birçok kulübün ilgilenmesi de önemli bir detay olarak duruyor. Zajc, sarı-lacivertlilere 2019’da katılmıştı.

Bir diğer isim de Enner Valencia... Bu sezon hem Fenerbahçe formasıyla hem de Dünya Kupası’nda Ekvador Milli Takımı ile gollerini sıralayan başarılı futbolcunun en azından bir yıl daha kalması amaçlanıyor. Valencia, Fenerbahçe’ye 2020 yılında gelmişti.

Haberin Devamı

Altay Bayındır transferi için geliyorlar Fenerbahçe imzalamayınca devreye girdiler

INTER'İN LİSTESİNDE

Serie A devi Inter uzun süredir ALtay'ı kadrosuna katmak istiyor. Tecrübeli file bekçisini transfer etmek isteyen Inter'in Samir Handanovic'in yerine bir alternatif peşinde olduğu kaydedildi. Altay Bayındır'la birlikte Yann Sommer'in de Inter'in transfer listesinde bulunduğu belirtildi. İtalyan ekbinin bir diğer kaleci adayı ise Agustin Rossi.

İLK 11 ŞARTI

Sarı-lacivertli yıldız kaleci, Inter'in transfer teklifine yanıt verdi. Milli kaleci kendisiyle ilgilenen Inter'e ilk 11'de oynama şartı koştu. 24 yaşındaki eldivenin güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor. Altay Bayındır, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 5 maçta terletti.

Altay Bayındır transferi için geliyorlar Fenerbahçe imzalamayınca devreye girdiler

ŞİMDİ DE AJAX DEVREDE!

Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe’de sözleşmesinin son senesini yaşayan Altay Bayındır'a Ajax kancayı attı. Altay’ın menajeri ile temasa geçen Hollanda yetkililer sözleşme uzatma durumu olmazsa 13 Ocak’ta resmi teklifini yapacaklar.

TAKIMDAN AYRILABİLİR

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de önemli bir gelişme yaşandı. Daha önce Arda Güler'i kadrosuna katmak için atağa geçen Hollanda devi Ajax, şimdi de kaleci Altay Bayındır için devreye girdi. Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen Altay Bayındır'ın menajeri ile temasa geçen Hollandalı kurmaylar adeta pusuda bekliyor. Fenerbahçe, 13 Ocak tarihine kadar sözleşme yenilemezse Ajax kulübü Altay'a resmi teklifini iletecek. Bir süredir Altay Bayandır ile sözleşme uzatmak için görüşmelerde bulunan Sarı-Lacivertli kurmaylar henüz net bir sonuç alamamıştı. Kulübe yakın kaynaklar Altay ile sözleşme yenileme konusunda sıkıntılar olduğunu ifade etmişler, Altay'ın takımdan ayrılabileceği söylemişlerdi.

Haberin Devamı

Altay Bayındır transferi için geliyorlar Fenerbahçe imzalamayınca devreye girdiler

GÖRÜŞMELER SÜRECEK

Fenerbahçe, Altay ile anlaşmaya varamazsa, milli kalecinin sezon sonunda sıfır bonservis bedeli ile takımdan ayrılma durumu olacak. Fenerbahçeli kurmayların Altay ile yeni bir görüşme daha yapacağı ve bir an ön önce imzayı attırmaya çalışacağı da gelen haberler arasında.

Yazarlar