Fenerbahçe Altay Bayındır'dan hakem Zorbay Küçük'e tepki: 'Pozisyonu izle ve bak"

Altay Bayındır'dan hakem Zorbay Küçük'e tepki: 'Pozisyonu izle ve bak"

06.03.2022 - 21:37 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, hakem Zorbay Küçük'e tepki gösterdi. Bayındır kırmızı kart pozisyonunda yaşananları anlattı.

Altay Bayındırdan hakem Zorbay Küçüke tepki: Pozisyonu izle ve bak

Süper Lig'de Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Sopis, İrfan Can Kahveci'nin hareketi sonrası sakatlık yaşadı. Zorbay Küçük, VAR'la görüştü. VAR Mete Kalkavan, hakem Zorbay Küçük'e pozisyonu izlemesini tavsiye etti. 17. dakikada Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, VAR incelemesi sonrası kırmızı kart gördü.

KARİYERİNDEKİ İLK KIRMIZI
İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe kariyerindeki ilk kırmızı kartını Trabzonspor karşısında gördü.

ALİ KOÇ GİTMEDİ
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor karşılaşmasına gitmedi. Başkanın verdiği bu kararın sebebi öğrenilemedi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Fenerbahçe - Trabzonspor maçını izlemek için Kadıköy'e gitti.

"SON DAKİKAYA KADAR KAZANMAK İÇİN OYNADIK"
 Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır, hakem Zorbay Küçük'e tepki gösterdi. Altay: "İki maçtır aynı şeyi yaşıyoruz. 70-80 dakika 10 kişi oynadık. Takımımızı tebrik ediyorum. taraftarlarımız da çok destek oldu. Son dakikaya kadar kazanmak için oynadık. Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Haberin Devamı

"RAKİP OYUNCU GELDİ VE TOPA VURDU, BUNU HAKEME SORDUM"
"Aut atışında topu diktim, hızlı başlayacağız ve belki gol bulacağız. Rakip oyuncu geldi ve topa vurdu. Bunu hakeme sordum. 'Pozisyonu izle ve bak, sarı kartlık pozisyon' dedim. Saygılı konuştum. Ancak bir cevap alamadım. Rakip yere düşüyor, İrfan pozisyon icabı orada ayağına bastı. Ayağını yere basmasın mı? Görmeden oldu. Biraz daha dikkat edilmesi gerekiyor. Açıkçası üzüldüğümüz bir maç oldu."