1.Lig Altay'da Galip Semih Mendeş'e profesyonel sözleşme!

Altay'da Galip Semih Mendeş'e profesyonel sözleşme!

08.02.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay'da genç eldiven Galip Semih Mendeş ile profesyonel sözleşme imzalandı.

Altayda Galip Semih Mendeşe profesyonel sözleşme

FIFA'dan transfer yasağı alan Altay'dan iç transfer hamlesi geldi. İzmir ekibi, 17 yaşındaki eldiven Galip Semih Mendeş ile profesyonel sözleşme imzaladı. Galip Semih Mendeş ile 3 yıllık sözleşme konusunda el sıkışıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Altay'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz; Altay akademi formamızı giyen ve bu sezon itibariyle profesyonel A takımımızla antrenmanlara çıkan genç kalecimiz Galip Semih Mendeş ile ilk profesyonel sözleşmesini 3 yıllık olarak imzaladı" denildi.

İmza töreninde konuşan genç file bekçisi, "Akademi takımlarımızda oynayan tüm genç kardeşlerimin hepimizin en büyük hayali A takım formamızı giymek, antrenmanlara çıkmak bu duyguları yaşamak. Bugün bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Umarım uzun yıllar formamızı başarıyla giyer, Büyük Altay’ı temsil ederim. Bana değer veren kulübümüze, başkanımıza, yönetim kurulumuza, teknik ve idari kadromuza, tüm hocalarımıza, altyapı hocalarıma, futbolcu abilerime, altyapımızda bulunan tüm futbolcu kardeşlerime, kulüp personellerimize üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.