Altay Son dakika haberi - Altaylı Kappel'den olay Beşiktaş yorumu! 'Ajax 9-0 yenecek'

Son dakika haberi - Altaylı Kappel'den olay Beşiktaş yorumu! 'Ajax 9-0 yenecek'

27.09.2021 - 15:42 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekibi Altay'ın Hollandalı futbolcusu Leondro Kappel'den Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki maçı öncesi olay bir iddia geldi. Kappel, ESPN'e yaptığı açıklamada Ajax'ın Cambuur'u yendiği gibi Beşiktaş'ı da 9-0 yeneceğini iddia etti.

Son dakika haberi - Altaylı Kappelden olay Beşiktaş yorumu Ajax 9-0 yenecek

Emre Topaloğlu - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçında yarın akşam Hollanda ekibi Ajax'a konuk olacak. Siyah-beyazlı temsilcimizin 11 eksikle gittiği kritik maç öncesi Altay'ın Hollandalı futbolcusu Kappel'den olay bir açıklama geldi.

'Beşiktaş'ın Ajax'a karşı şansı yok'

1998-2001 yılları arasında Ajax'ın altyapısında forma giyen Leandro Kappel, Beşiktaş maçıyla ilgili, 'Beşiktaş'a Ajax karşısında yüzde sıfır şans veriyorum. Oldukça kısa ve net: Beşiktaş'a şans vermiyorum.' dedi.

'Sonuç 9-0'lık Cambuur maçı gibi olabilir'

ESPN Hollanda'ya açıklamalarda bulunan Kappel, Ajax'ın Cambuur'u 9-0 yendiği maçı hatırlatarak, 'Ajax geçenlede kimi 9-0 yenmişti? Cambuur mu? Evet bu maçta aynen öyle olacak.' dedi.

'Bize karşı oynadığın futbolla Amsterdam'a gelemezsin'

Haberin Devamı

Geçtiğimiz Cuma günü İzmir'de Beşiktaş'a karşı oynayan Kappel, 2-1 galip geldiklerini hatırlatarak; 'Bize karşı oynadığın gibi bir takımla Amsterdam'a gelemezsin. İlk düdükten itibaren kapanmaya ve kontra atak kovalamaya başlayacaklardır. Belki Ajax'ın bunu geçmesi zor olabilir. Eğer Ajax golü erken bulursa skoru inanılmaz olacaktır.'

'Beşiktaş'ın 13 oyuncusu yok'

Ayrıca Beşiktaş'ın eksiklerinden de bahseden Kappel; 'Zayıf bir takım değiller ama ilk 11'inde çok fazla eksikleri var. 13 oyuncuları olmayacak. Çok fazla sakatlık yaşadılar. Yeni kadroya girenler de formda olmayacaklar. Miralem Pjanic de kadroda olmayacak. Hollanda'da doğan Oğuzhan da sakatlığı nedeniyle yok.' ifadelerini kullandı.

'Savunmaları çok yavaş'

Ajax'ı desteklemesiyle ilgili sorulan soruya 31 yaşında oyuncu; 'Ben Ajaxlıyım dostum. Amsterdamlıyım. Ajax eğer Ajax gibi oynarsa hiç sorun olmayacaktır. Beşiktaş'ın Ajax'a karşı şansı yok. Benim düşünceme göre Ajax onlara göre çok daha iyi bir takım. Defansın ortasında iki savunmacılarını çok yavaş buldum. Ajax hızlı oyuncularıyla etkili olabilir. Başka özel bir şeye gerek yok zaten. Ajax için 3 puan çok kolay olacaktır.' sözlerini sarf etti.

Yazarlar