Milli Takım Altın çocuklar

Altın çocuklar

29.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli takımlar bazında çok iyi bir jenerasyon yakalayan Türkiye, özellikle U21 takımından büyük umut taşıyor.

Altın çocuklar

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

EURO 2016 vizesini kaparak yeniden futbol sahnesinde adından söz ettiren Türkiye’nin iyi jenerasyonu dikkat çekiyor. Fatih Terim idaresinde yeniden yapılanan milli takımlar, en üst noktaya planlı bir şekilde gelecek vaat eden oyuncular yetiştiriyor.

Riva’daki modern tesislerinde etkisiyle gelişime geçen ay-yıldızlılar, U21 Milli Takımı’na oldukça güven duyuyor. Son dönemin en parlak Ümit Milli kadrosu kurulurken, ilk kez bu kadar çok lejyoner bulunuyor.

Avrupa liglerinde forma giyen ve ün yapmış birçok genç, A Milli Takım’ın altyapısını kuvvetlendirdi. 2 yıldır Roma’da oynayan Salih, sezon başında Manchester City’ye imza atıp Avrupa’yı gezen forvet Enes Ünal, Avrupa futbolunda gelecek vaat eden isimlerin başında gelen Emre Mor ve Bundesliga’nın en iyi genç stoperlerinden biri olarak gözüken Kaan Ayhan, kadro kalitesini üst noktaya taşıdı.

Haberin Devamı

Hannover’in forveti Kenan Karaman ve Feyenoord’un yetenekli yıldızı Bilal Başakçıoğlu da oyuncu grubunda yer alıyor.

Ümitlerimiz lidere karşı

21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden Ümit Milliler, bugün deplasmanda Slovakya ile karşı karşıya gelecek. Slovakya’nın Myjava kentindeki Spartak Myjava Stadı’nda oynanacak karşılaşma, TSİ 18.45’te başlayacak. Grupta 3 maçta 2 galibiyet ve bir yenilgi alan milli takım, 6 puan topladı.