1.Lig Altınordu'da gözler Özkan'da

Altınordu'da gözler Özkan'da

10.11.2016 - 11:14 | Son Güncellenme:

TFF 1'inci Lig'de 10 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 yenilgi alarak 16 puanla 4'üncü basamağa tırmanan ve Süper Lig yarışına ağırlığını koyan Altınordu'da bir süre önce transfer yoluyla gelen tüm futbolcuları devre arasında gönderip, lige altyapıdan yetişen gençlerle devam edeceğini açıklayan Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın kararını değiştirip değiştirmeyeceği merak konusu oldu.

Altınorduda gözler Özkanda

Altınordu Başkan Seyit Mehmet Özkan cephesinden konuyla ilgili yeni bir değerlendirme gelmezken, kulislerde, "Başkan tecrübeli futbolcuları gönderip, gençlerle maceraya atılırsa takımın Süper Lig'e çıkmasını istemiyor demektir" yorumları yapılmaya başladı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ise, ilk yarının son maçına kadar motivasyonlarını bozmadan mücadele etmeyi sürdüreceklerini ifade ederek, "Kaliteli bir kadroya sahibiz ve iyi bir hava yakaladık. Futbol dışıdaki konuları düşünmeyeceğiz. Biz işimize bakmaya devam edeceğiz. 31 Aralık'ta başkanla yeniden görüşüp tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağız" şeklinde konuştu.

Milli maç nedeniyle lige verilen arada cumartesi günü Spor Toto Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'le İstanbul'da hazırlık karşılaşması yapacak Altınordu, gelecek hafta ligde Boluspor'a konuk olacak. İzmir ekibinde eksik bulunmuyor.