Skorer Altyapıya destek mesajı

Altyapıya destek mesajı

21.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray altyapı futbol takımlarının geçen hafta Fenerbahçe ile oynadığı 5 maçı da kaybetmesi sarı-kırmızılı camianın tepkisine neden olurken, Teknik Direktör Fatih Terim’in bu konuya el attığı öğrenildi

Altyapıya destek mesajı

Terim’in, altyapının başında bulunan Müfit Erkasap ve koordinatör Fatih İbradı ile bir araya geldiği ve yenilgileri ele aldığı belirtildi. Her fırsatta altyapının gerçek görevinin oyuncu yetiştirmek olduğunu dile getiren Fatih Terim’in, Erkasap ve İbradı’ya destek verdiği de vurgulandı. Bu arada önümüzdeki hafta yapılacak yönetim kurulu toplantısının Florya Metin Oktay Tesisleri’nde olacağı öğrenildi. Toplantı altyapının yenilenen binasında gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı


Biletler satışta
Galatasaray-Beşiktaş derbisinin biletleri satışa çıkarıldı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Türk Telekom Arena’da 26 Şubat Pazar günü saat 19.00’da başlayacak derbi maçın biletlerinin, iki gün boyunca sadece GS Bonus kart sahipleri için satılacağı, yarından itibaren ise genel satışa sunulacağı bildirildi. Derbinin biletleri 60 ile 500 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Yazarlar