Futbol 'Alves Pepe'den daha vahşi'

'Alves Pepe'den daha vahşi'

06.07.2017 - 16:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe ile ilgili bilinmeyenleri Mais Futebol'dan Sergio Pires anlattı...

Alves Pepeden daha vahşi

Ufuk Aslan / Skorer

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 2 yıllık sözleşme imzaladığı Képler Laveran Lima Ferreira nam-ı diğer Pepe, dünyanın en çok tanınan oyuncularından. Futbolla ilgili olup hayat hikayesini bilmeyen neredeyse çok azdır.

Portekiz'in ünlü gazetelerinden Mais Futebol'dan Sergio Pires, saha dışındaki Pepe'yi Skorer'e anlattı.

"MÜZİK ONUN İÇİN ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP"

"Müzik Pepe çin çok önemli bir şey ve oldukça da içli dışlı. Ailesinin Brezilya'da olduğu zaman psikolojik olarak kötü bir dönem yaşadı. Portekizli oyuncu o süreci müzikle atlattı. Ünlü Portekizli şarkıcı Rui Veloso'nun büyük hayranı ve house ve dans müziğinden hoşlanan 33 yaşındaki stoper, evine aldığı dj setiyle boş zamanlarında ilgileniyor. Herkesin bildiği gibi okumayı ve araştırmayı seven bir babaya sahip olduğu için babası ona Alman bilimadamı ve gökbilimci Johannes Kepler'in adını vermiş ancak telaffuzu uzun ve zor olduğu için Santos'un ünlü oyuncusu Pepe'yi çok sevdiği için onun adıyla seslenmeyi tercih etmiş ve ismi öyle kalmış."

Haberin Devamı

Alves Pepeden daha vahşi

"EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ ANA SOFIA"

"Beşiktaş'lı oyuncunun, en büyük destekçisi imza töreninde de hazır bulunan eşi Ana Sofia. Pepe'yle Porto'da oynadığı dönemde 2007'de tanışan Ana Sofia, o dönem üniversitede eczacılık okuyordu. Sofia'nın, eşi Pepe'yle yaptığı evliliklerinden 2 çocuğu oldu. Portekizli defansın agresif tavırlarının azalmasında eşinin ve çocuklarının büyük etkisi var. "

"BRUNO ALVES ONDAN DAHA VAHŞİ"

"Pepe'nin genel olarak dünyada çok sert olduğu imajı var ama Portekiz'de bu algı böyle değil. Buradaki insanlar, Bruno Alves'in Pepe'den kat kat sert ve vahşi bir futbolcu olduğunu düşünüyor. Pepe'nin çalışkan ve başarıya doymayan bir yapısı var. Bence Beşiktaş için çok iyi bir kazanım ve Türkiye Ligi'nin önümüzdeki sezon en iyi ve en çok konuşulan oyuncularından biri olacaktır."