Magazin Amansız takip!

Amansız takip!

28.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geleneksel Yılın Sporcusu Anketi’nde geri sayım başlarken heyecan doruk noktaya ulaştı. Yarışın sonuna sayılı günler kala ABD Açık Genç Çiftler Şampiyonu İpek Soylu, Dünya Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen ve Dünya Şampiyonu güreşçimiz Taha Akgül arasındaki mücadele nefes kesiyor.

Amansız takip

Milliyet’in Geleneksel Yılın Sporcusu Anketi’nde son üç güne girilirken zirve yarışı hızlandı.

Haberin Devamı

Yılın Sporcusu dalında Dünya Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, ABD Açık Genç Çiftler Şampiyonu İpek Soylu ve Dünya Şampiyonu güreşçimiz Taha Akgül arasındaki birincilik mücadelesi adeta nefesleri kesiyor.
Yılın Futbolcusu kategorisinde de çekişme kıyasıya sürüyor. Atletico Madridli Arda Turan, Galatasaraylı Wesley Sneijder ve Fenerbahçeli Dirk Kuyt birincilik kürsüsüne oturabilmek için emin adımlarla ilerliyor.

Cim-Bom’un yarışı

Yılın Takımı dalında ise Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Galatasaray Odeabank Bayan Basketbol Takımı ve Fenerbahçe Futbol Takımı adeta burun buruna gidiyor. Yılın Antrenörü kategorisinde ise Ersun Yanal, Ergin Ataman, Zeljko Obradoviç ve Ekrem Memnun arasındaki liderlik sürekli el değiştiriyor.

Haberin Devamı

Yılın Spor Adamı’nda ise FIFA Kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, TFF Engelliler Koordinasyon Başkanı Ömer Gürsoy, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve TMOK Başkanı Uğur Erdener birinciliği son güne kadar kovalayacak gibi. Dünyada Yılın Sporcusu dalında ise Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer ve Novak Djokovic rakiplerinin bir haylli önünde zirveyi zorluyor.

Milliyet’in dev anketi 30 Aralık’ta sona erecek, 61. yılın birincileri Ocak ayında düzenlenecek özel gecesinde ilan edilecek.