İspanya La Liga Amrabat görkemli başladı

Amrabat görkemli başladı

02.02.2014 - 15:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın Faslı yıldızı ilk maçında La Rosaleda tribünlerini büyüledi. Schuster, “İlk maçında çok iyiydi, onunla daha da çok kazanacağız” diye konuştu

Amrabat görkemli başladı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Malaga’ya kiraladığı Nordin Amrabat İspanya’da ayağınını tozuyla ilk maçına çıktı. Yeni takımının Sevilla ile oynadığı ve 3-2 kazandığı karşılaşmada ilk 11’de görev alan Faslı futbolcu, 90 dakika sahada kalırken, oyuncu için yapılan yorumlar son derece olumluydu.

La Liga’daki ilk maçında sergilediği performansla takdir toplayan oyuncu için Malaga yerel basınında, “İlk maçında etkiledi” (EldesmarqueMalaga), “Amrabat müthiş başladı” (Vivafutbol), “Amrabat, La Rosaleda’yı ikna etti” (Malagadeportes) başlıkları atıldı.

Malaga Teknik Direktörü Bernd Schuster de 26 yaşındaki futbolcuyu göklere çıkardı. Eski Beşiktaş çalıştırıcısı, “Takıma katılalı çok kısa bir süre olmuş olmasına ve doğru düzgün antrenman bile yapamamasına rağmen oldukça iyi oynadı. Çok güçlü ve fizik olarak diriydi. Hızı ve top tekniği etkileyiciydi. Ayrıca topu iyi izliyor ve oyunun içinde kalıyor. Amrabat ile daha çok maçlar kazanacağız” dedi. Amrabat, sarı kırmızılı ekipten Malaga’ya sezon sonuna kadar 300 bin euro karşılığında kiralanmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar