ING Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında gerilim! Erdem Can çılgına döndü

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında gerilim! Erdem Can çılgına döndü

11.12.2023 - 20:15 | Son Güncellenme:

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can, maçın ilk yarısının son dakikalarında yaptığı itirazların ardından tek faul aldı ve maçın ikinci yarısı Fenerbahçe Beko'nun teknik faulden doğan serbest atışı ile başladı.

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında gerilim Erdem Can çılgına döndü

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Türk basketbolunun iki lokomotifi Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. 

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarısı büyük bir çekişmeye sahne olurken Anadolu Efes ilk 20 dakikalık bölümü 49-44 önde tamamladı. Maçın ilk yarısının son saniyelerinde Anadolu Efes hücumunda Darius Thompson Marko Guduric arasındaki pozisyonda Anadolu Efes Başantrenörü Erdem Can faul istedi. Karşı hücumda Fenerbahçe Beko Şehmus Hazer'le sayıyı buldu ve ilk yarı 49-44'lük Anadolu Efes üstünlüğü ile sona erdi.

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında gerilim Erdem Can çılgına döndü

ERDEM CAN SAHA İÇİNE GİRDİ! TEKNİK FAUL ALDI

Darius Thompson ile Marko Guduric arasındaki pozisyona itirazlarını sürdüren Erdem Can saha içine kadar girerek maçın hakemlerine itirazlarını sürdürdü. Erdem Can yaptığı itirazların ardından teknik faul aldı.

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçının ikinci yarısı Erdem Can'ın aldığı teknik faul sonrası Fenerbahçe Beko'nun Scottie Wilbekin'in tek atışıyla başladı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko maçında gerilim Erdem Can çılgına döndü

Yazarlar