Turkish Airlines Euroleague Anadolu Efes-Olimpia Milano THY Euroleague çeyrek final üçüncü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes-Olimpia Milano THY Euroleague çeyrek final üçüncü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

26.04.2022 - 13:28 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. THY Euroleague üçüncü maçında temsilcimiz Anadolu Efes Sinan Erdem Spor Salonunda İtalyan ekibi AX Armani Exchange Milan'ı konuk edecek. Seride durumu 2-1'e taşımak isteyen temsilcimiz üst üste iki mücadeleden de galip çıkmanın hesaplarını yapıyor. Peki Anadolu Efes-AX Armani Exchange Milan maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes-Olimpia Milano THY Euroleague çeyrek final üçüncü maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Anadolu Efes-AX Armani Exchange Milan maçı için geri sayım devam ediyor. Çeyrek final üçüncü maçında temsilcimiz Anadolu Efes skoru 2-1'e taşımayı sonra ise adını dörtlü finale yazdırmanın hesaplarını yapıyor. İlk maçı 64-48'lik skorla kazanan Anadolu Efes ikinci maçında rakibine 66-73 kaybetmiş ve skor 1-1'e gelmişti. Eşleşmede üçüncü mücadele ise bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Peki Anadolu Efes- AX Armani Exchange Milan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

ANADOLU EFES-OLİMPİA MİLANO MAÇI NE ZAMAN SAATY KAÇTA HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes-Olimpia Milano maçı bu akşam saat 20:30'da başlayacak. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele beIN SPORTS 3 ve beIN SPORTS Haber ekranlarından şifresiz olarak yayımlanacak.