ING Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes, One Team için yeni sezon projesine başladı

Anadolu Efes, One Team için yeni sezon projesine başladı

05.03.2021 - 12:07 | Son Güncellenme:

THY Avrupa Ligi'nin sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarla iki kez altın ödül kazanan Anadolu Efes, Aktif Yaşam Derneği ve Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Okulları iş birliğiyle 2020-2021 sezonu projesine başladı.

Anadolu Efes, One Team için yeni sezon projesine başladı

Anadolu Efes Kulübünden yapılan açıklamaya göre, pandemi döneminde hareketsizliğin artması nedeniyle oluşan sorunları önlemede gelişim çağındaki bireylere fiziksel aktivite alışkanlıkları kazandırılmasının amaçlandığı projeye, 10-12 yaş aralığındaki 20 öğrenci katılacak.

Haberin Devamı

Basketbol okullarının antrenörleri ile Aktif Yaşam Derneği uzmanlarının görev aldığı 8 hafta sürecek projede, katılımcıların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunulacak.

Dijital ortamda gerçekleştirilecek çalışmalarda, problem çözme, karar alma, teknoloji bağımlılığından uzak durma, takım çalışması, öz güven ve spor yapma alışkanlığı kazanma gibi konular işlenecek.

Projenin elçiliğini ise Anadolu Efes'in ikinci kaptanı Bryant Dunston üstlenecek. Dunston hem katılımcılarla birlikte vakit geçirecek hem de soruları cevaplayacak.