ING Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes'ten EuroLeague'in yıldızına kanca!

Anadolu Efes'ten EuroLeague'in yıldızına kanca!

10.04.2024 - 21:19 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'de bu sezon hedeflerinden uzak kalan ancak play-in umutlarını sürdüren Anadolu Efes'te gelecek sezon için çalışmalar başladı. Lacivert-beyazlıların, EuroLeague'de gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız isme kanca attığı ortaya çıktı.

Anadolu Efesten EuroLeaguein yıldızına kanca

Tomislav Mijatovic yönetimindeki Anadolu Efes'te kurmaylar gelecek sezon için trnasfer çalışmalarını hızlandırdı. Lacivert-beyazlıların sezon sonunda boşa çıkacak yıldız oyuncuyu renklerine bağlamak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ajansspor'un haberine göre; Anadolu Efes'in Maccabi Tel Aviv forması giyen Josh Nebo ile ilgilendiği aktarıldı. Lacivert-beyazlıların, 26 yaşındaki pivotu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Maccabi Tel Aviv'de bu sezon 32 maça çıkan Josh Nebo; 11.0 sayı, 7.2 ribaund ve 0.8 blok ortalaması yakaladı. Anadolu Efes'te forma giyen uzunlardan Tibor Pleiss'ın sözleşmesinin sezon sonunda biteceği belirtildi.

Yukatel Merkezefendi'den kiralık olarak takıma dahil edilen Daniel Oturu'nun ise sezon sonunda takımda kalmasının beklendiği kaydedildi. Öte yandan Anadolu Efes'in başantrenörlük görevi için Xavi Pascual ile anlaşma sağladığı aktarıldı.