Skorer Anadolu jet

Anadolu jet

17.04.2010 - 01:19 | Son Güncellenme:

Yeşil-beyazlı ekip, 1998-99 sezonundan bu yana evinde mağlup edemediği rakibi karşısında doksan dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde tuttu. Ömer Erdoğan ve Volkan Şen’in golleriyle çok önemli bir virajı kazasız atlatan Bursaspor, şampiyonluk yolunda avantajını korudu

Anadolu jet

Ligin zirvesindeki yerini bırakmak istemeyen ve bu avantajını son haftaya kadar taşımayı hedefleyen Bursaspor, Gaziantepspor engelini aşarak şampiyonluk umutlarını daha da yoğunlaştırdı.
Volkan Şen’in etkili futboluyla geceye damgasını vurduğu maçta ev sahibi takım seyircisinin de desteğiyle ilk dakikadan itibaren rakibine baskı kurdu. Geçen haftaların aksine stres ve heyecandan uzak bir futbol ortaya koyan Bursaspor, altın değerindeki üç puanını lig hanesine yazarken, 88. dakikada oyundan çıkan Volkan Şen ise ayakta alkışlandı.
39’da Cesar’ın pasıyla hareketlenen Erman pasını Ivan’a verdi. Ivan da topu Olcan’a bıraktı. Gaziantepli oyuncunun şutu kornere gitti.
45. dakikada Volkan Şen’in sağ çaprazdan çektiği şut takım arkadaşı Ömer’e çarparak ağlarla buluştu: 1-0
63. dakikada Serdar Kurtuluş’un ortasında Beto boşta olmasına rağmen topu kafayla dışarı gönderdi.
79’da günün en başarılı isimlerinden Volkan defansın arkasına sarkınca, Turgay’dan akıl dolu bir pas aldı. Genç oyuncu bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. İlk vuruşta top Mahmut’tan döndü ama meşin yuvarlak Volkan’a çarparak ağlara gitti: 2-0

Haberin Devamı

Anadolu jet
Dostluk gösterisi
285 gazetecinin akredite olduğu maçta, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği ile Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetince bu sezon futboldan çok olaylarla gündeme gelen Bursa-Diyarbakır maçlarının olumsuz etkisinin ortadan kaldırılması amacıyla hazırlanan “Bursa-Diyarbakır Dostluk Projesi” kapsamında Bursa’ya gelen yaklaşık 30 kişilik heyet de tribünlerdeki yerini aldı.

BURSALILAR SOKAKLARA DÖKÜLDÜ:

Yazarlar