Dünyadan Futbol Ancelotti'den Arda Güler için El Clasico kararı

Ancelotti'den Arda Güler için El Clasico kararı

13.01.2024 - 12:24 | Son Güncellenme:

Real Madrid ile Barcelona, İspanya Süper Kupası'nda Riyad'da karşı karşıya gelecek. İspanyol basını Arda Güler'in El Clasico'ya yedek kulübesinde başlayacağını maçın ilerleyen dakikalarında süre alabileceğini öne sürdü.

Ancelottiden Arda Güler için El Clasico kararı

İspanya'nın iki devi Real Madrid ve Barcelona, Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Riyad'da oynanacak karşılaşma yarın TSİ 22.00'de başlayacak. Atletico Madrid ile oynanan ayrı final maçının ikinci uzatma dakikalarında oyuna giren Arda Güler, Barcelona'ya karşı yine yedek kulübesinde başlayacak.

Haberin Devamı

İspanya'da Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen Sport sitesi, Arda Güler'in en büyük destekçisinin Ancelotti olduğunu vurguladı ve genç yıldızın Barcelona karşısında oynaması halinde üst üste üç maçta da süre alacağını belirtti.

Haberde Arda Güler'in El Clasico'ya yedek kulübesinde başlayacağı belirtilirken maçın ilerleyen dakikalarında süre alabileceği öne sürüldü. Ancelotti'nin tercih sıralamasında Brahim Diaz, Joselu ve Ceballos'un Arda Güler'in önünde yer aldığı ifade edildi.

ARDA GÜLER'İN İLK EL CLASICO DENEYİMİ OLACAK

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bedelle transfer olan Arda Güler uzun süren sakatlığının ardından ilk kez Kral Kupası son 32 turunda Arandina ile oynanan maçta forma şansı bulmuştu. Genç yıldız Atletico Madrid ile oynanan Süper Kupa yarı final maçının ikinci uzatma dakikasında oyuna dahil olmuştu.

Haberin Devamı

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk El Clasico deneyimini yaşayacak. Milli futbolcunun zorlu final müsabakasında yedek kulübesinde yer alması bekleniyor.

Yazarlar