Beşiktaş Anderson Talisca gerçekleri ortaya çıktı! Transfer kararı

Anderson Talisca gerçekleri ortaya çıktı! Transfer kararı

21.08.2023 - 09:33 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta transferin ana gündem maddesi Anderson Talisca... Suudi Arabistan'dan bazı kaynaklar Brezilyalı yıldızın Al Nassr tarafından kadro dışı bırakıldığını iddia etti. Anderson Talisca'nın Al Nassr'daki geleceği belirsizliğini korurken transfer için karar verildi.

Anderson Talisca gerçekleri ortaya çıktı Transfer kararı

Anderson Talisca'nın Al Nassr'daki geleceği belirsizliğini koruyor. Suudi Arabistan'dan bazı kaynaklari, Al Nassr'ın Brezilyalı yıldızı kadro dışı bıraktığını iddia etti. Bu gelişmenin üzerine Beşiktaş'ın Talisca transferi için Al Nassr ile görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Skorer, Anderson Talisca'nın Al Nassr'daki geleceği ve klubün Brezilyalı yıldız ile ilgili planını ortaya çıkardı. İşte tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anderson Talisca'nın transfer edilmesini istiyor. Tecrübeli teknik adam Talisca ile görüştüğünü ve Brezilyalı yıldızın da siyah-beyazlılara geri dönmek istediğini belirtmişti.

Şenol Güneş geçtiğimiz hafta oynanan Fatih Karagümrük maçının ardından Talisca konusuna açıklık getirdi. Güneş, "Talisca konusunda benim söylediğimde yanlışlık yok. 'Talisca sizi özledim' dedi. Ben de o zaman gel dedim. Ancak istekler ve gerçekler başka. Bildiğim kadarıyla yönetimimiz başvurdu. Onlar da vermeyi düşünmüyor ama yarın ne olur bilemeyiz tabi." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Anderson Talisca gerçekleri ortaya çıktı Transfer kararı

TALISCA, GÜNEŞ'İN SÖZLERİNİ YALANLADI

Al Nassr'da mutsuz olduğu ve ayrılacağı yönündeki haberlerin ardından Şenol Güneş'in de açıklamalarda bulunmasının ardından Anderson Talisca, transfer ve Beşiktaş konusuna sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Anderson Talisca, Şenol Güneş'in açıklamalarını yalanlarken "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadım. Al Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl uzattım. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

Anderson Talisca gerçekleri ortaya çıktı Transfer kararı

EMRE KOCADAĞ'DAN TALISCA AÇIKLAMASI

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, önceki gün Fanatik'e açıklamalarda bulundu. Kovadağ, Ramos ve Talisca transferlerine dair önemli ifadeler kullanırken Talisca transferinin zor olduğuna vurgu yaptı.

Kocadağ, "Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden olacak; verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Anderson Talisca gerçekleri ortaya çıktı Transfer kararı

TALISCA, AL NASSR'DAN NE KADAR KAZANIYOR?

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Çin Süper Lig ekibi Guangzhou'ya transfer olmuştu. Brezilyalı yıldız 3 yıllık Çin macerasının ardından 2021 yazında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Suudi Arabistan basınında yer alan haberler göre Anderson Talisca, Al Nassr'dan yıllık 8 milyon euro kazanacak. Brezilyalı yıldızın sözleşmesinde 3 milyon euroluk bonus maddeleri de yer alıyor. 

TALISCA GERÇEKLERİ! TRANSFER KARARI

Transfer döneminde adı Beşiktaş'la çok sık anılmaya başlayan Anderson Talisca'nın Al Nassr'daki geleceği belli oldu. Skorer'in Suudi Arabistan kaynaklarından elde ettiği bilgiye göre Anderson Talisca, sözleşmesinin sonuna kadar Suudi kulübünde devam edecek. Talisca'nın Al Nassr ile sözleşmesi 2024 yazında sona erecek.

Ayrıca Anderson Talisca için Al Nassr'a birçok teklif gelmesine rağmen Suudi Arabistan kulübü hiçbir kulüple transfer için resmi görüşme gerçekleştirmedi. Talisca ile Beşiktaş'ın dışında Galatasaray ve bazı Suudi kulüplerinin de resmi teklifte bulunduğu iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Anderson Talisca gerçekleri ortaya çıktı Transfer kararı

ANDERSON TALISCA'NIN RAKAMLARI

2021 yazında Guangzhou'dan Al Nassr'a 8 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olan Anderson Talisca, geride kalan 3 sezonda Suudi kulübüyle 67 resmi karşılaşmada görev yaptı. Talisca söz konusu maçlarda 44 gol kaydederken 9 asist gerçekleştirdi.

Transfermarkt verilerine göre Anderson Talisca'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Kariyerine Bahia alt yapısında başlayan Talisca sırasıyla Benfica, Beşiktaş, Guangzhou ve Al Nassr formalarını giydi.