Dünyadan Futbol Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye gözyaşlarıyla veda etti!

Andres Iniesta, Vissel Kobe'ye gözyaşlarıyla veda etti!

25.05.2023 - 13:46 | Son Güncellenme:

Futbolun efsane isimlerinden Andres Inıesta, formasını giydiği Japonya ekibi Vissel Kobe'ye gözyaşları içerisinde veda etti.

Andres Iniesta, Vissel Kobeye gözyaşlarıyla veda etti

aponya ekibi Vissel Kobe, sosyal medyadan yaptığı açıklamada 39 yaşındaki İspanyol futbolcu Andres Iniesta'nın takımdan ayrılacağını açıkladı. Kulüp yaptığı açıklamada, "Takımımıza katıldığından bu yana 5 sezondur Vissel Kobe'ye önemli katkılarda bulunan Andres Iniesta'ya şükranlarımızı sunuyoruz. Her şey için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

VISSEL KOBE PERFORMANSI
Vıssel Kobe formasını giydiği 133 resmi maçta 26 gol ve 25 asistlik performans sergileyen Iniesta, kulüp tarihinde ilk kez Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmiş ve 2019 yılında Japonya İmparatorluk Kupası ile 2020 Japonya Süper Kupası'nı kazanmıştı.

Haberin Devamı

HENÜZ KARARINI VERMEDİ
1 Temmuz'da oynanacak olan Consadole Sapporo karşılaşmasından sonra takıma veda edecek olan İspanyol futbolcuya bundan sonraki kariyerinde ne yapılacağı sorulduğunda, emeklilik kararı almadığını ve bundan sonraki adımının ne olacağına dair karar vermediğini söyledi.

 

Yazarlar