Ankaragücü Ankaragücü'nün transferi İspanya'da gündeme oturdu! 'Justin Bieber değil; Jese Rodriguez'

Ankaragücü'nün transferi İspanya'da gündeme oturdu! 'Justin Bieber değil; Jese Rodriguez'

08.07.2022 - 15:08 | Son Güncellenme:

Jese Rodriguez'e Ankara'da gerçekleştirilen karşılama İspanya'da geniş yankı yarattı. Marca gazetesi 'Rock yıldızı' yakıştırması yaparken, La Provincia'da 'Justin Bieber değil; Jese Rodriguez' denildi.

Ankaragücünün transferi İspanyada gündeme oturdu Justin Bieber değil; Jese Rodriguez

Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü'nün yeni transferi Jese Rodriguez'e Ankara'da gerçekleştiren karşılama töreni İspanya'da geniş yankı uyandırdı. İspanyol hücum oyuncusu için havaalanına gelen yüzlerce taraftar, tezahüratlar yaparak meşaleler yakmıştı.

Marca gazetesinde 'Jese'ye Türkiye'de çılgın karşılama' başlığıyla verilen haberde "Taraftarlar kendisini şehre bir rock yıldızı gelmiş gibi karşıladı" ifadeleri kullanıldı.

La Provincia'da da İspanyol   futbolcunun gelişi görüntüleriyle birlikte sunuldu: 'Meşaleler ve buket çiçeklerle bir yıldız karşılaması yapıldı. Bir film yıldızı ya da Justin Bieber değil; Jese Rodriguez'.

Öte yandan Real Madrid altyapısından yetişen ve Paris Saint Germain'de de forma giyen 30 yaşındaki forvetin gelişinde ortaya çıkan görüntüler, Ankara'daki Darius Vassell karşılamasını akıllara getirdi. Ankaragücü'ne 2009'da transfer olan yıldız futbolcu başkentte görkemli bir şekilde karşılanmış ve İngiliz basınında geniş yankı uyandırmıştı.  

Haberin Devamı