AntalyaSpor Antalyaspor’dan Demichelis sürprizi

Antalyaspor’dan Demichelis sürprizi

04.07.2013 - 12:47 | Son Güncellenme:

Antalyaspor, kariyerine River Plate ile başlayan ve Avrupa'ya 2003 yılında adım attıktan sonra sekiz sezon Bayern Münih'in değişmezi olan ardından da Malaga'ya transfer olan Martin Demichelis'i için büyük aşama kaydetti.

Antalyaspor’dan Demichelis sürprizi

Mehmet Özdilek'in istifası ve genel kuruldaki başkanlık seçiminin ardından teknik direktör Samet Aybaba ile anlaşan Antalyaspor, transfere de çok hızlı girmeyi planlıyor.
Kırmızı-beyazlılar dünyaca ünlü futbolcu Martin Demichelis ile ilk görüşmesinden oldukça olumlu bir şekilde ayrıldı. Sezon sonu itibariyle sözleşmesi biten ancak Malaga kulübüyle kalan 1 yıllık opsiyon hakkının bozulması için belli bir ödeme yapılması gereken Demichelis, bu sorununu da çözdü. İspanyol ekibiyle bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde oldukça iyi bir performans sergileyen Arjantinli stoper, Antalyaspor ile yaptığı ilk görüşmenin ardından Akdeniz ekibinin şartlarını düşünmeye başladı.
Daha önce Arjantin'e dönebileceğini ifade eden Demichelis, Atletico Madrid'den de teklif aldığını belirtmişti. Demichelis'in menajeri ile görüşen Antalyaspor yönetimi, tecrübeli defans oyuncusuyla önemli bir aşama kaydetti. Ekonomik şartlar konusunda arada fazla fark kalmazken imza aşamasına kadar gelindiği ancak Demichelis'in son kararını ailesiyle birlikte ortak alacağı ifade edildi.
(Eurosport)

Yazarlar