AntalyaSpor Antalyaspor'da 6 eksik

Antalyaspor'da 6 eksik

26.11.2013 - 12:38 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Antalyasporda 6 eksik

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Hakan Arıkan, Milan Baros, Onur Tuncer, Mehmet Sedef, Deniz Barış ve Pedro katılmadı.

Haberin Devamı

Geçen hafta geçirdiği göğüs rahatsızlığı ve gribal enfeksiyon nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayamayan İbrahim Dağaşan ise çalışmaya katıldı. Futbolcuların tek tek "geçmiş olsun" dileğinde bulunduğu Dağaşan, takımdan ayrı koşu yaptı. Kulüp başkanı Gültekin Gencer'in de takip ettiği antrenmanda futbolcular, önce dar alanda pas, daha sonra ikiye ayrılarak yarı sahada çift kale maç yaptı.

"Futbolda 20 saniyede her şeyin değişebileceğini gördük"

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan kırmızı-beyazlı futbolcu Emrah Başsan, Fenerbahçe maçında özellikle ikinci yarıda iyi mücadele ettiklerini söyledi. Emrah, futbolda 20 saniyede her şeyin değişebileceğini Fenerbahçe maçıyla gördüklerine işaret etti. Sivasspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını dile getiren Emrah, bunu başaracaklarına inandığını kaydetti. Kendi performansını da değerlendiren Emrah, "Her geçen gün performansım artıyor. Takımın galip gelmesiyle performansım daha anlamlı hale geliyor. Şu an yüzde 80 seviyesinde oynadığımı düşünüyorum. İlerleyen maçlarda performansımı arttırıp takımın başarısına önemli katkılar sunmak istiyorum" dedi.

Yazarlar