Antalyaspor Antalyaspor'da Adam Buksa'dan transfer sinyali!

Antalyaspor'da Adam Buksa'dan transfer sinyali!

19.02.2024 - 19:05 | Son Güncellenme:

Antalyaspor'un sezon başında satın alma opsiyonu maddesiyle kiralık olarak renklerine bağladığı Adam Buksa dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Antalyasporda Adam Buksadan transfer sinyali

Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor'un Polonyalı golcüsü Adam Buksa suskunluğunu bozdu. Ülkesinin basınına konuşan Adam Buksa, İstanbul'dan gelecek bir teklifi değerlendirmekten mutluluk duyacağını dile getirdi.

Haberin Devamı

"İstanbul takımlarında oynamak ister misin" sorusuna Adam Buksa, "İstanbul kulüplerinden gelecek teklifleri değerlendirmekten mutluluk duyarım" cevabını verdi.

Adam Buksa sezon başında kiralık olarak geldiği Antalyaspor'da 25 maça çıktı. 27 yaşındaki forvet bu müsabakalarda 12 gol sevinci yaşadı. Polonyalı hücumcu bu dönemde 2 asist üretti.

Sözleşmesinde 4 milyon 500 bin euroluk satın alma opsiyonu maddesi bulunan Adam Buksa'nın güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro. Polonyalı forvetin Lens ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek.

Garbarnia altyapısında futbola başlayan Adam Buksa daha sonra Wisla Krakow, Novara, Lechia Gdansk, Zaglebie Lubin, Pogon Szczecin, New England ve Lens'ta forma giydi.

Haberin Devamı

Adam Buksa, Polonya Milli Takımı'nda 13 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki forvet bu mücadelelerde 6 kez rakip ağları havalandırdı.