Antalyaspor Antalyaspor'da eksik çok! Nuri Şahin'in yıldızları Galatasaray'a karşı yok

Antalyaspor'da eksik çok! Nuri Şahin'in yıldızları Galatasaray'a karşı yok

21.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kırmızı-beyazlılar, Süper Lig’in lideri G.Saray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlarken, zorlu deplasmanda Ghacha, Fredy ile Haji Wright sakatlıkları, Fernando ve Kudryashov ise kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Antalyasporda eksik çok Nuri Şahinin yıldızları Galatasaraya karşı yok

Fraport TAV Antalyaspor, Galatasaray deplasmanına 5 eksikle çıkacak. Ligde oynadığı son 5 maçta 3 yenilgi ve 2 beraberlik alarak kötü gidişatını sürdüren kırmızı-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda da Kayserispor’a kaybetti.

Haberin Devamı

Kupanın ardından lige odaklanan Antalyaspor, bugün deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını Futbol Sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamladı ve İstanbul’a gelerek kampa girdi. Zorlu mücadelede Ghacha, Fredy ve Haji Wright sakatlıkları, Fernando Martins ile Fedor Kudryashov da kart cezaları nedeniyle takımlarını yalnız bırakacak. Soner Aydoğdu ise mücadelede şans bulması ve kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak Ümraniyespor maçında cezalı duruma düşecek.

Antalyaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de 54, toplamda 64. kez rakip olacak. İki takım arasında oynanan 63 maçın 10’u Türkiye Kupası, 53’ü ise Süper Lig maçıydı. Kırmızı-beyazlılar bugüne kadar ki mücadelelerde rakibine karşı 8 galibiyet, 18 beraberlik ve 37 yenilgi yaşadı.

Haberin Devamı

Akdeniz ekibi, rakibi Galatasaray’ı deplasmanda en son 13 yıl önce mağlup etti. Kırmızı beyazlı ekip 2009-2010 sezonunda deplasmanda oynadığı maçta sarı-kırmızılı ekibi Tita ve Velsel Cihan’ın attığı gollerle 2-1 yendikten sonra İstanbul’dan istediği sonuçlarla ayrılamadı.

Yazarlar