Antalyaspor Antalyaspor'da transfer bombası! Nuri Şahin'e gol makinesi

Antalyaspor'da transfer bombası! Nuri Şahin'e gol makinesi

19.05.2022 - 09:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Nur Şahin'in gelişiyle yükselişe geçen Antalyaspor gelecek sezonun planlamasında gaza bastı. Rekor bir seri yaşayan Akdeniz ekibi, İngilzi ekibinde forma giyen yıldız isim için devreye girdi. Antalyaspor'un transferdeki diğer rakibinin ise şampiyon Trabzonspor olduğu iddia edildi.

Antalyasporda transfer bombası Nuri Şahine gol makinesi

Fraport TAV Antalyaspor, geçen hafta Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup ederek yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı. Akdeniz ekibi, ligde 37 hafta sonunda 58 puanla 7'nci sırada bulunuyor. Nuri Şahin rekor serisini son hafta da devam ettirmek istiyor.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA İLK 3'TE
Futbol sorumlusu Nuri Şahin'in takımın başına gelmesiyle alt sıralardan kurtulan Fraport TAV Antalyaspor, yakaladığı 15 maçlık yenilmezlik serisiyle Avrupa'da kendine yer bulmayı başardı. 17 maçlık yenilmezlik serisi bulunan İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool ilk sırada yer alırken; Antalyaspor, İtalya Seri A Ligi takımlarından Milan (15) ile ikinciliği paylaşıyor. Antalyaspor, Premier Lig'den Manchester City (11), Hollanda Eredivisie takımlarından PSV Eindhoven (13), Ajax (10), Fransa Ligue 1 takımlarından Monaco (9), Paris Saint-Germain (8), Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern München (2), Borussia Dortmund (2) takımlarının önünde yer almayı başardı. İspanya La Liga'da Sevilla, Getafe ve Granada 4 maçlık yenilmezlik serilerine sahipken; Barcelona (3) ve Real Madrid'in (1) serileri yer alıyor. Portekiz liginde Braga'nın 7, Süper Lig'de ise Fenerbahçe'nin 13 maçlık serisi bulunuyor.

Haberin Devamı

TRANSFER HAMLESİ
Süper Lig'de şampiyonluğu ilan eden Trabzonspor ile Nuri Şahin yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Antalyaspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarında karşı karşıya geldiler. Crystal Palace forması giyen yıldız isim için iki takımın da ilgilendiği iddia edildi.

HEDEF BENTEKE
İngiltere merkezli London World haberine göre; Trabzonspor ile Antalyaspor, Crystal Palace forması giyen Christian Benteke ile ilgilendiği iddia edildi. Belçika devi Standart Liege’in de ilgilendiği 31 yaşındaki futbolcu ile Trabzonspor ve Antalyaspor’un temas kurduğu ve sezon sonunda bir kez daha görüşecekleri vurgulandı.

Jean-Philippe Mateta'nın çıkış yapmasıyla Crystal Palace’ta gözden düştüğü belirtilen haberde, Belçikalı futbolcunun ilk tercihinin Standart Liege olabileceği öne sürüldü.

Bu sezon İngiliz ekibiyle Premier Lig’de 24 maçta çıkan ve 4 gol, 1 asist üreten Benteke, FA Cup ile EFL Cup’ta ise 6 maçta skora kartı sağlayamadı.