Antalyaspor Antalyaspor'dan resmi Nuri Şahin açıklaması! Galatasaray'la ismi anılıyor

Antalyaspor'dan resmi Nuri Şahin açıklaması! Galatasaray'la ismi anılıyor

13.04.2022 - 18:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da seçime az bir süre kala başkan adaylarından Metin Öztürk'ün seçimi kazanması halinde teknik direktör Nuri Şahin'i göreve getireceği ileri sürüldü. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin konuyla ilgili Ajansspor'a açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Antalyaspordan resmi Nuri Şahin açıklaması Galatasarayla ismi anılıyor

Gaatasaray Kulübü'nde yaklaşan seçim öncesi iki başkan aday Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu'nun gündemi teknik direktör... İki adayın da mevcut teknik direktör Domenech Torrent'le yola devam etmesi beklenmiyor. Sarı-kırmızılı kulüpte Antalyaspor'un sezonun ikinci yarısında yakaladığı büyük çıkışın mimarı olan Nuri Şahin ismi telaffuz ediliyor.   

Haberin Devamı

ÖZTÜRK'TEN NURİ ŞAHİN AÇIKLAMASI

Metin Öztürk, Ajans1905'te yaptığı açıklamada, "Bizim yeni Fatih Terim'i bulmamız gerekiyor. Bu isim Belçika ve İtalya'da yok. Biz buradan bulacağız. Biz B planı olarak Torrent'le devam edilmemesi durumunda çalışmalarımızı yapıyor. Nuri hocam Antalya'da başarılı işler yapıyor. 5-6 yıl sonra A Milli Takım'da da teknik direktörlük yapabilir.

Antalyaspordan resmi Nuri Şahin açıklaması Galatasarayla ismi anılıyor

'TÜRK TEKNİK DİREKTÖRLERİ SEVİYORUM'

Türk teknik direktörleri seviyorum. Galatasaray olarak Türk hocalara öncelik vermemiz gerekiyor. Nuri hoca Antalya'da başarıdan başarıya koşarken ne onun kafasını karıştırmak ne Galatasaray taraftarının kafasını karıştırmak istemiyoruz. Rakiplere saygılı olmamız lazım" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Antalyaspordan resmi Nuri Şahin açıklaması Galatasarayla ismi anılıyor

ANTALYASPOR'DAN NURİ ŞAHİN AÇIKLAMASI GELDİ

Süper Lig'in gözde ismi Nuri Şahin ile ilgili Antalyaspor Kulübü'nden resmi açıklama geldi. 

'NURİ ŞAHİN BİR YERE GİTMİYOR'

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin yaptığı açıklamada "Nuri Şahin, Antalyaspor'un sözleşmeli hocası, 5 yıllık sözleşmemiz var. Nuri Şahin bir yere gitmiyor. Nuri Hoca ile projemiz var" şeklinde konuştu.