Skorer Antalyaspor'un transfer üssü İstanbul...

Antalyaspor'un transfer üssü İstanbul...

25.12.2008 - 18:24 | Son Güncellenme:

.

Antalyasporun transfer üssü İstanbul...







Antalyaspor İstanbul'u 'transfer üssü' seçti. Bir süre önce İstanbul'a giden Başkan Hasan Akıncıoğlu ile Teknik Direktör Mehmet Özdilek, 29 Aralık'a kadar burada kalıp, 3 büyüklerin kadroya giremeyen oyuncularıyla kapalı kapılar ardında görüşmeye başladı. Başkan Akıncıoğlu, Antalyaspor'un menfaatleri doğrultusunda transfer edecekleri oyuncuyu kesinlik kazanmadan açıklamayacaklarını söyledi. Fenerbahçe'de şans bulamayan İlhan Parlak'ın Antalya'ya gelebileceği belirtildi.

GÖRÜŞME AŞAMASINDAYIZ

Teknik Direktör Özdilek, birçok isim ve bunların kulüpleriyle temasta olduklarını, ancak imza aşamasına gelen hiçbir oyuncu bulunmadığını söyledi. Görüşmelerin devam ettiğini vurgulayan Başkan Akıncıoğlu "3 veya 4 oyuncu transfer edeceğiz. Hocamızın da söylediği gibi transferini düşündüğümüz oyuncuların hemen kadroya girip oynayacak olmaları gerekiyor. Yani zaman kaybetmemek için akıllı bir transfer politikası izleyeceğiz. Çünkü ikinci yarı çok daha zorlu geçecek" dedi.

ELİMİZİ ÇABUK TUTMALIYIZ

Teknik Direktör Özdilek, transfer görüşmeleriyle ilgili şunları söyledi: "Görüştüğümüz oyuncular var. Bunları netleşmeden açıklarsak fiyatları yükseliyor. Dolayısıyla imza aşamasına gelmeden bunları söylemek doğru olmaz. 3 büyüklerden olduğu gibi birçok Anadolu takımında oynama şansı bulamayan oyuncularla dirsek temasındayız. Ancak bunu kısa sürede bitirmenin bilinci içindeyiz. Yani elimiz çabuk tutmalıyız."