Trabzonspor Anthony Nwakaeme'den sözleşme kararı! Anlaşma sağlandı

Anthony Nwakaeme'den sözleşme kararı! Anlaşma sağlandı

06.12.2021 - 11:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in namağlup lideri Trabzonspor'da sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu Anthony Nwakaeme geleceği ile ilgili de kararını verdi.

Anthony Nwakaemeden sözleşme kararı Anlaşma sağlandı

Trabzonspor'un süper yıldızı Anthony Nwakaeme yine ipleri eline aldı, Süper Lig'i domine etmeyi sürdürüyor. Nijeryalı yıldız, Süper Lig ve Avrupa Kupaları'nda rakip ağları toplam 7 defa sarsarken, 6 da asist yaptı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor maçının da kahramanıydı

Karadeniz devinin ligi açık puan farkıyla önde götürmesindeki başrol oyuncularından biri olan 32 yaşındaki yıldız isim 2-0 kazanılan son Adana Demirspor maçında da hem gol attı, hem de asistiyle Hamsik'e gol attırdı.

Kariyerinde ilk kez

Nwakaeme, bordo-mavili forma altında 15. haftalar itibarıyle ilk defa bu kadar yüksek rakamlara ulaştı. Büyük usta yeni rekorlar peşine düştü bile.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Nwakaeme, Trabzonspor kariyeri öncesinde bu rakamlara ulaşamamıştı. Şimdiden bordo-mavili kulübün efsaneleri arasına adını yazdıran Nijeryalı kanat oyuncusunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor.

Kontrat uzatacak

Fotomaç'ın haberine göre; Taraflar sözleşmenin süresi konusunda anlaştı, rakamda farklı düşünceler var. Ancak Nwakaeme'nin Fırtına'da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı