Fenerbahçe Arda Güler için İspanya'da El Clasico! Efsane isimden genç yıldız için ilk hamle

Arda Güler için İspanya'da El Clasico! Efsane isimden genç yıldız için ilk hamle

25.06.2023 - 12:46 | Son Güncellenme:

Türk futbolu ve Fenerbahçe'nin altın çocuğu Arda Güler'in kariyerine nerede devam edeceği merak ediliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arda Güler ile yaptığı görüşmede genç yıldızın 1 yıl daha Fenerbahçe'de devam etmesini istedi. Genç yıldız için İspanya'nın iki devi Real Madrid ve Barcelona devreye girdi. Efsane isim genç yıldız için ilk hamlesini yaparken İspanyol basını Arda Güler'in Fenerbahçe kararını duyurdu.

Arda Güler için İspanyada El Clasico Efsane isimden genç yıldız için ilk hamle

Fenerbahçe'nin ele avuca sığmayan yeteneği Arda Güler, Avrupa devlerini peşine taktı. Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Arda Güler, İspanya'nın iki devi Real Madrid ve Barcelona'nın da gündemine girdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arda Güler ile iki kez görüşme gerçekleştirdi. İddialara göre Ali Koç ve Arda Güler arasında gerçekleştirilen iki görüşmeden sonuç çıkmadı.

Arda Güler için İspanyada El Clasico Efsane isimden genç yıldız için ilk hamle

Sözleşmesinde "17.5 milyon euroya serbest kalır" maddesi bulunan Arda Güler için Avrupa'nın önde gelen kulüpleri devreye girdi. İtalya'dan Milan, Almanya'dan Borussia Dortmund, İngiltere'den Newcastle United ve İspanya'dan Real Madrid ile Barcelona; Arda Güler'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

İspanyol basını gündemi sallayacak bir iddiada bulundu. AS'ta yer alan haberde Arda Güler'in Fenerbahçe kararı okuyuculara aktarılırken Barcelona'nın efsane isminin Arda Güler için girişimlerine hız verdiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

LEVENT KALKAN: YALVARMAYIN İSTEDİĞİ YERE GİTSİN

Milliyet yazarlarından Levent Kalkan, son günlerde Fenerbahçe'nin gündeminin ana maddesi olan Arda Güler konusunda çarpıcı bir yazı kaleme aldı. Kalkan yazısında Arda Güler'in 1 yıl daha Fenerbahçe'de kalması gerektiğini, genç yıldızın kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi durumunda ise oyuncuya izin verilmesi gerektiğini ifade etti.

Levent Kalkan'ın yazısındaki o bölüm şu şekilde:

Kendisine ve ailesine her zaman sahip çıkan Başkan Ali Koç'u ne kadar zor duruma düşüreceğini çok iyi düşünmeli. Arda, camianın gözündeki kredisini büyük ölçüde tüketen Başkan Koç'a şampiyonluğa mecbur olduğu yeni sezonda böylesine büyük bir ihanette asla bulunmamalı.

Evet ihanet diyorum çünkü Arda'yı daha 14 yaşındayken Gençlerbirliği'nden alıp getiren Başkan Ali Koç'tu. Onu ve ailesini sürekli el üstünde tuttu. Ne zaman yardıma, desteğe ihtiyaçları olsa tüm gücüyle yanlarında durdu...

Arda Güler artık çocuk değil, 18 yaşında bir yetişkin. Hem kariyeri açısından hem de manevi anlamda doğruyla yanlışı birbirinden ayırt edebilecek durumda.

Arda'nın Fenerbahçe'de en az bir sezon daha kalmasını hatta pranga misali sözleşmesinde duran 17,5 milyon euroluk serbest kalma maddesini söküp atmasını hepimiz istiyoruz ve bekliyoruz ama bu noktada hiç kimse ona adeta yalvarmamalı.

Haberin Devamı

Arda Güler için İspanyada El Clasico Efsane isimden genç yıldız için ilk hamle

İSPANYA'DAN ARDA GÜLER İDDİASI: DECO DEVREDE!

İspanya'nın önde gelen spor portallarından AS, Barcelona'da göreve başlayan Portekizli efsane Deco, Arda Güler'i Real Madrid'e kaptırmamak için girişimlerine hız verdi.

Haberde Deco'nun Arda Güler ile görüşme gerçekleştirerek oyuncuyu Barcelona'ya gelmesi yönünde ikna etmeye çalışacak.

Arda Güler'in sözleşmesinde yer alan 17.5 milyon euroluk serbest kalma bedelinin Barcelona'yı zorlamayacağı haberin detayında yer aldı.

ARDA GÜLER'İN FENERBAHÇE KARARINI DUYURDULAR

AS'ta yer alan habere göre Arda Güler, Fenerbahçe'nin 1 yıl daha takımda kalması yönündeki teklifine olumsuz yanıt verdi. Arda'nın kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği bilgisine yer verildi.

AS'ta yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

Deco, Barcelona'da görev yapmaya başladı. Deco, Madrid karşısında ilk sınavını veriyor. Portekizli, Türk yıldız adayı Arda Güler'i (18 yaşında) Barça'ya imza atması için ikna etmeye çalışacak. Madrid ve yarım düzineden fazla Avrupa takımı da yetenekli orta saha oyuncusunun peşinde.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Arda Güler, Türk futbolunun sondan bir önceki yeteneğidir. Ankara'dan Fenerbahçe'ye geçen Arda'nın 17,5 milyonluk bir maddesi var, bu rakam Barcelona'nın ödeyebileceği bir rakam.

Arda Güler için İspanyada El Clasico Efsane isimden genç yıldız için ilk hamle

Bu bir pazar fırsatı, ancak Avrupa'daki büyük takımların gözünden kaçmadı. Harika potansiyeli, performansını hemen yansıtabileceğini düşünmeye davet ediyor. Yetenekli oyuncu şimdi başrol olmak istiyor. Bu yüzden Fenerbahçe'de bir yıl daha devam etme niyetinin olduğu teklifleri reddedetti. Arda Güler artık Türkiye'den ayrılmak istiyor ve Deco bunu fırsata çevirmek istiyor.

Arda Güler, Fenerbahçe'den ayrılan Mesut Özil'den 10 numaralı formayı devraldı. Mesut Özil ve Arda Güler karşılaştırmaları kaçınılmaz. Her ikisi de solak ve sahanın aynı alanlarında oynuyorlar. Arda Güler, Fenerbahçe'de olağan 4-4-2 dizilişinde genellikle sağ kanatta oynuyor. Aynı şekilde, Türk milli takımının teknik direktörü Stefan Kuntz'un kendisini  daha fazla potansiyel gördüğü iç pozisyonlarda da oynattı. Türkiye ile dört maça çıkan ve 19 Haziran'da Galler'e karşı 2024 Avrupa Kupası elemelerinde attığı bir golü atan Arda Güler, Barça'da sağ kanatta oynayabiir veya çok kaliteli bir yedek olabilir. Deco, Madrid'e karşı savaşı kazanırsa Arda Güler, Barcelona'da forma giyebilir.

Haberin Devamı

Yazarlar