Fenerbahçe Arda Güler transferi için Paris Saint Germain ile ilk görüşme yapıldı! Rekor bonservis bedeli

Arda Güler transferi için Paris Saint Germain ile ilk görüşme yapıldı! Rekor bonservis bedeli

28.11.2022 - 10:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin parlayan elması Arda Güler için Avrupa devlerinin gözdesi... İspanyol AS Gazetesi ile Fransız Le10Sport internet sitesi, Barcelona ile PSG'nin genç oyuncuyu transfer etmek için büyük bir yarış halinde olduğunu yazdı. Fransız devinin Galatasaray'da Burak Elmas döneminde danışmanlık yapan Luis Campos vasıtasıyla sarı-lacivertli kulüple ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği belirtildi. PSG’nin Arda Güler için astronomik bonservis bedelini gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Arda Güler transferi için Paris Saint Germain ile ilk görüşme yapıldı Rekor bonservis bedeli

Türk futbolunun gözbebeği Arda Güler kısa sürede Fenerbahçe 'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti, devleri peşine taktı. Performansıyla 17 yaşında A Milli Takım'a kadar yükselen genç yıldız, Çek Cumhuriyeti ile oynanan özel karşılaşmada ilk kez milli formayı sırtına geçirdi. 17 yaşındaki yetenek, Spor Toto Süper Lig'de 5 maçta boy gösterirken 2 kez ağları salladı. UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında 4 karşılaşmaya çıkan Arda, 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Genç oyuncuyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Jorge Jesus noktayı koydu: Mümkün değil

Son dönemde Jorge Jesus ile Flamengo arasındaki flört iddiaları, sarı-lacivertli taraftarları fazlasıyla endişelendirmişti. Portekizli hocanın menajerinin Brezilya’ya giderek kırmızı-siyahlıların başkan yardımcısı ile görüştüğü öne sürülmüştü. Flamengo ile Copa Libertadores’i ve Brezilya Kupası’nı kazanan Dorival Junior’ın resmen ayrılmasının ardından Jesus iddiaları daha da güçlendi. Ancak Brezilya’dan bu konuda müjdeli haber geldi. Buna göre Flamengo, gerçekten 68 yaşındaki teknik adamla görüşerek teklif iletti.

Arda Güler transferi için Paris Saint Germain ile ilk görüşme yapıldı Rekor bonservis bedeli

Jorge Jesus’un ise bu talebe son derece ‘kibar ve kısa’ bir yanıt verdiği belirtildi. Portekizli hocanın Brezilya ekibinin yöneticilerine, “Teşekkür ederim. Ancak Fenerbahçe ile mayıs ayına kadar sözleşmem var. Size gelmem mümkün değil” dedi. Fenerbahçe Yönetimi şimdi Jorge Jesus’un sözleşmesini en az 2 yıl daha uzatmak için görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Sakat oyunculardan müjdeli haber! Takıma dönüyorlar

Sarı-lacivertlilerde Luan Peres, Gustavo, King, İrfan Can Eğribayat, Lincoln, Mert Hakan, Ferdi Kadıoğlu ve Emre Mor, 2022 Dünya Kupası nedeniyle lige verilen araya sakat olarak girmişti. Bu futbolcular, bireysel çalışmalara başlamıştı. Sağlık ekibinin yaptığı son değerlendirmenin ardından 8 oyuncunun da tamamen iyileştiği belirlendi. Bugünkü antrenmanda bu futbolcuların tamamının takıma katılacakları öğrenildi.

Arda Güler transferi için Paris Saint Germain ile ilk görüşme yapıldı Rekor bonservis bedeli

PSG ve Barcelona'nın Arda yarışı

İspanyol AS Gazetesi ve Fransız internet sitesi Le10Sport, Arda Güler için şu anda Barcelona ile PSG arasında bir savaş yaşandığını belirtti. Yapılan haberlerde Katalan ekibinin Kayserispor’dan Emre Demir’i kadrosuna kattığı hatırlatılarak sarı-lacivertli yıldız için de devrede olduğu belirtildi.

Luis Campos, F.Bahçe ile görüştü

Haberde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un şirketlerinden birinin Barcelona’nın sponsorları arasında yer aldığı da vurgulandı. Ancak Paris Saint Germain'in, 17 yaşındaki oyuncu için adım atan ilk takım olduğu vurgulandı. Fransız ekibinin stratejik danışmanı Luis Campos’un Fenerbahçe’yle görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Arda Güler transferi için Paris Saint Germain ile ilk görüşme yapıldı Rekor bonservis bedeli

25 milyon euroyu gözden çıkardılar

PSG’nin Arda Güler için 25 milyon euro (484 milyon TL) bonservis bedelini gözden çıkardığı iddia edildi. Luis Campos, Galatasaray’da başkanlık yaptığı dönemde Burak Elmas’ın danışmanı olarak görev yapmıştı. Arda Güler'i yakından tanıyan Portekizli futbol adamının transferde ısrarcı olduğu belirtildi.