Fenerbahçe Arda Güler'den Fenerbahçeli futbolcuların paylaşımlarına yanıt

Arda Güler'den Fenerbahçeli futbolcuların paylaşımlarına yanıt

08.03.2024 - 08:17 | Son Güncellenme:

Real Madrid forması giyen Arda Güler, Fenerbahçeli Michy Batshuayi ve İsmai Yüksek'in Union Saint-Gilloise karşılaşması sonrası paylaşımlarına yorum yaptı.

Arda Gülerden Fenerbahçeli futbolcuların paylaşımlarına yanıt

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler, eski takımı Fenerbahçe'nin Union Saint-Gilloise karşısında aldığı galibiyete kayıtsız kalmadı.

Haberin Devamı

Milli futbolcu, Michy Batshuayi ve İsmail Yüksek'in maç sonu paylaşımlarına yorum yaptı.

Batshuayi, Union Saint-Gilloise karşısında alınan galibiyetin ardından, "Evimdeymiş gibi hissediyorum" şeklinde bir paylaşım yaptı. Arda Güler, bu paylaşıma, Batshuayi ile özdeşleşen yarasa emojisi ile yorum yaptı.

Arda Güler, İsmail Yüksek'in, "Hedeflere doğru adım adım" paylaşımına ise, "Ahtapot" yazdı.

Arda Gülerden Fenerbahçeli futbolcuların paylaşımlarına yanıt

DERBİ SONRASI BEĞENİLERİ TEPKİ TOPLAMIŞTI

Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın maç sonu paylaşımlarını beğenmişti. Arda Güler'in beğenileri özellikle Fenerbahçe taraftarının tepkisini toplamıştı. Arda Güler, Galatasaraylı futbolcuların paylaşımlarına yaptığı beğenileri kaldırmıştı.

Haberin Devamı

Genç yıldız sonrasında Sports Digital'e yaptığı açıklamada ise "Milli Takım'dan abilerim olduğu için fotoğrafı beğendim ancak alttaki açıklamayı görünce anında beğeniyi geri çektim. Fenerbahçe taraftarını asla incitmek istemem. Onların yeri bende çok ayrı. O yüzden hemen kaldırdım." ifadelerini kullanmıştı.