İspanya La Liga Arda Güler'den transfer açıklaması! Kararını duyurdu

Arda Güler'den transfer açıklaması! Kararını duyurdu

04.04.2024 - 11:47 | Son Güncellenme:

Real Madrid forması giyen Arda Güler transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Real Sociedad'ın kiralamak istediği genç yıldız aldığı kararı duyurdu.

Arda Gülerden transfer açıklaması Kararını duyurdu

Real Madrid'de çalkantılı bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Arda Güler hakkında İspanyol basınında birçok iddia ortaya atıldı. Sakatlığı sebebiyle sezonun yarısında forma giyme şansı bulamayan genç yıldızın tecrübe kazanması adına kiralık olarak gönderileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Lille, Real Sociedad ve Milan'ın ısrarla kiralamak istediği iddia edilen Arda Güler transfere dair önemli açıklamalarda bulun. Milli oyuncu gelecek sezon öncesi kararını duyurdu.

FİZİKSEL GELİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve sakatlıklarla boğuşan Arda Güler formunu bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde siftah yapan Arda'nın son paylaşımı ses getirdi.

Arda Güler'in spor salonundan yaptığı paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Real Madrid'in genç ismi "İzin yok" ifadesini kullandı. 

Arda Gülerden transfer açıklaması Kararını duyurdu

İŞTE ARDA GÜLER'İ İSTEYEN KULÜPLER

Real Madrid'de sezonun yarısını sakatlıkları sebebiyle forma giyme şansı bulamayan Arda Güler sakatlığını atlatmasına rağmen süre bulmakta zorlanıyor. Teknik direktör Ancelotti genellikle maçların son dakikalarında Arda Güler'i oyuna dahil ediyor.

Haberin Devamı

Bu durumdan memnun olmayan ve aldığı dakikaları iyi değerlendiren Arda Güler, Ancelotti ile özel bir görüşme gerçekleştirerek "Carlo, sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum, başarılı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'in Arda Güler'i sezon sonunda kiralık olarak göndermeyi planladığı aktarıldı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Real Sociedad, Milan ve Lille'in Arda Güler'i kadrosuna dahil etmeyi planladığı aktarıldı.

Real Sociedad geçmişte birçok oyuncuyu Real Madrid'den kiralık olarak kadrosuna katarak gelişimlerine katkıda bulunmuştu. Aynı şekilde Milan Brahim Diaz'ı kiralık olarak kadrosuna dahil etmiş ve Faslı yıldızın gelişimine katkı sağlamıştı.

Lille ise Real Madrid'in Lenny Yoro'yu kadrosuna katmak istediği denklemde Arda Güler'i takasla kadrosuna katmaya çalışıyor. Real Madrid ise Arda'yı bonservisiyle Lille'e göndermeye sıcak bakmıyor. Real Madrid, Arda Güler için sadece kiralık teklifleri değerlendirmeye alacak.

Arda Gülerden transfer açıklaması Kararını duyurdu

ARDA GÜLER'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

İspanyol basınında hakkında birçok transfer iddiası ortaya atılan Arda Güler sessizliğini bozdu. Milli oyuncu "Benimle sözleşme imzaladıkları zaman bunu düşündüm ve en iyisinin Madrid'de kalmak olduğuna karar verdim. Şimdi de aynı şeyi düşünüyorum, gelecek yıl burada kalmak istiyorum." diyerek gelecek sezon da Real Madrid'de kalmak istediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Arda Gülerden transfer açıklaması Kararını duyurdu

ANCELOTTI KİRALIK GÖNDERMEK İSTİYOR

Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti, Arda Güler'in yaz aylarında kiralık olarak gönderilmesini ve sürekli oynayarak gelişimini tamamlamasını istiyor.

Haberde Ancelotti'nin birkaç hafta önce Arda Güler'in için söylediği "Bence onun gibi genç bir oyuncunun kalitesini göstermek için oynamaya devam etmesi gerekiyor, bu da takımın ve kulübün talepleriyle çatışıyor. Bu yüzden sabırlı olmak zorundayız. Dakika alması gerektiğini anlıyorum ama bu takımın talepleriyle uyuşmuyor." ifadelerine yer verildi.

Arda Güler'in ilk için rekabet edeceğini fakat birçok seçeneğin olduğu belirtilen haberin detayında "Teknik ekibin düşüncesi de bu yönde ve Florentino Pérez'in fikriyle aynı doğrultudalar, Türk oyuncu için en kötü şeyin dakika eksikliği nedeniyle durgunlaşmak olduğunun farkındalar çünkü A takımdaki rekabet gerçekten çok büyük." denildi.

Haberin Devamı

Arda Gülerden transfer açıklaması Kararını duyurdu